Sport

2015.08.29. 21:30

"A szív diadada volt ez a meccs, ez a győzelem"

"A vége olyan lett, amit a meccs előtt is mondtam a srácoknak" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest elleni 2-1-es hazai győzelem után.

"A vége olyan lett, amit a meccs előtt is mondtam a srácoknak" - nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az Újpest elleni 2-1-es hazai győzelem után.

Bekő Balázs (Diósgyőri VTK): - Nagyon nagy akarattal játszottunk az egész meccsen. Az első félidőben picit fejetlenül, bár az akarat megvolt, de kapkodásba ment át, így nem nagyon alakult ki játék. Az Újpest annyit tett, amit kellett. A második félidőre próbáltam elérni, hogy nyugodjon meg a csapat, és ugyanezzel az akarattal, a széleken kerüljünk ellenfelük mögé. Ez meg is volt, de nem jöttek be jól a labdák, ezért nem sikerült igazi ziccert kialakítani. A vége olyan lett, amit a meccs előtt is mondtam a srácoknak, ha sokat teszel valamiért, akkor amit a futball egyszer elvesz, azt máskor visszaadja. Amit korábban elvett, azt most visszaadta, nem érdemtelenül, mert sokat tettünk érte. A szív diadada volt ez a meccs, ez a győzelem.

Nebojsa Vignjevic (Újpest FC): - Kilencven percig jól játszottunk, de volt az utolsó hat perc, amikor Kálnoki Kis kiválása gondot okozott. Voltak lehetőségeink arra, hogy a második félidőben megszerezzük a második gólt, de ez nem jött össze. A végén a DVTK hosszú labdákkal próbálkozott, ez kevésbé feküdt nekünk. A szünet után azt terveztük, hogy a pálya közepén ne veszítsünk labdát, a játékkal nem is volt igazán gond, de mondom, Kálnoki Kis kiesése zavart okozott. A vereségtől függetlenül gratulálok a csapatom játékosainak, és természetesen a Diósgyőrnek is a győzelemhez.



Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 7. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Újpest FC együttesét fogadta szombaton 18 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!