Sport

2015.08.11. 14:53

A bajnokkal egy csoportban az MVLC

A Magyar Vízilabda Szövetségben hétfőn elkészítették a 2015/2016-os férfi OB I-es bajnokság csoportbeosztásait.

A Magyar Vízilabda Szövetségben hétfőn elkészítették a 2015/2016-os férfi OB I-es bajnokság csoportbeosztásait. Amint az ismert, a holtszezonban felemelték az első osztály létszámát, és az első körben, az alapszakaszban a tizenhat együttes két nyolcas csoportban küzd a pontokért, letudva 14-14 összecsapást. Az egyik élvonalbeli újonc, az előző évi OB I/B-s aranyérmes PannEgy-Miskolci VLC mellé került a tavalyi bajnok Szolnoki Dózsa-Közgép, a bronzérmes ZF Eger, az ötödik Szegedi VE, a hetedik Kaposvári VK, a kilencedik BVSC-Wáberer, a tizenegyedik Szentesi VK, illetve a tizennegyedik Pécsi VSK.

Ezenkívül az MVLSZ-ben megtartották a férfi Magyar Kupa sorsolását is. Eldőlt, hogy a Sike József edző által irányított miskolciak a selejtezőt hazai környezetben, a dr. Kemény Dénes Városi Sportuszodában vívják meg (csakúgy, mint tavaly) október 31-én és november 1-jén, a négy riválisuk a ZF Eger, a Racionet Honvéd, a BVSC-Wáberer és a Cegléd lesz.

ÉM-MI


OB I, férfi csoportbeosztás:

A-csoport: Szolnok, Eger, Szeged, Kaposvár, BVSC, Szentes, Pécs, Pann­Ergy-Miskolci VLC.


B-csoport: OSC, Ferencváros, Honvéd, Vasas, Debrecen, Újpesti TE, KSI, Tatabánya.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!