Sport

2015.07.06. 11:41

Sütő a DVTK-nál

Miskolc - Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy Diósgyőrben akár már hétfőn megnevezhetik az NB III-ban induló csapat edzőjét.

Miskolc - Az Észak-Magyarország úgy értesült, hogy Diósgyőrben akár már hétfőn megnevezhetik az NB III-ban induló csapat edzőjét. Az Észak-Magyarország információi szerint Sütő Szilárd lesz az az edző, aki ezt a munkát kapja. A 35 éves tréner labdarúgóként Egerben ismerkedett a sportággal, majd az Egyesült Államokban tanult és futballozott. Pályafutása során légiósként szerepelt Dél-Koreában, edzői licence megszerzését pedig Angliában kezdte. Hazatérése után lehetőséget kapott a BVSC-nél, majd a Ferencvárosnál is. Az NB I-ben pályaedzőként dolgozott Zsivóczky Gyula mellett a Lombard Pápa alkalmazásában, illetve Győrben Horváth Ferenccel. Sütő ugyan szóban nemrégiben elkötelezte magát az Egri Sportcentrum SE-hez, csakhogy „megtalálta” a DVTK ajánlata…

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!