Sport

2015.07.16. 10:21

Ribánszkit leigazolta a Mezőkövesd

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgó csapatának kapuját az első félidőben az Érsekújvárról érkezett Ribánszki László védte az orosz Amkar Perm elleni edzőmeccsen.

Mezőkövesd - A Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgó csapatának kapuját az első félidőben az Érsekújvárról érkezett Ribánszki László védte az orosz Amkar Perm elleni edzőmeccsen. Érdeklődésünkre Hagyacki József ügyvezető igazgató elmondta, hogy a szlovákiai nemzetiségű labdarúgóval – akinek magyar állampolgársági kérelmét már benyújtották – három éves szerződést kötöttek. Az ügyvezető arról is beszámolt, hogy második csapatot – az NB II és a megyei I. osztály között lévő szakmai szakadék miatt – nem indítanak, bár erre a szabályok lehetőségük adtak.

A mezőkövesdiek a büki edzőközpontban csütörtökön 16 órától az NB II-es FC Ajka ellen játsszák újabb felkészülési mérkőzésüket.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!