Sport

2015.07.26. 17:51

BOON-ÉLŐ - FTC vs. DVTK 3-1 (3-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 2. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Ferencvárosi TC vendégeként lépett pályára vasárnap 18 órától az Üllői úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 2. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az ősi rivális Ferencvárosi TC vendégeként lépett pályára vasárnap 18 órától az Üllői úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 2. forduló

Ferencvárosi TC vs. Diósgyőri VTK

3 - 1



[liveticker name="boon-live-ftc-vs-dvtk"]


[poll id="967"]


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 2. forduló

Ferencvárosi TC vs. Diósgyőri VTK

3 - 1   (3 - 0)

Budapest, 4500 néző. V.: Farkas Á. (Albert, Viszokai).


Ferencvárosi TC: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Leandro, Somalia – Gyömbér, Gera – Lamah, Hajnal, Varga R. – Böde. Vezetőedző: Thomas Doll.

Diósgyőri VTK: Antal – Okuka, Lipták, Kovács G., Németh M., Husic – Egerszegi – Kitl, Koman, Nikházi – Grumic. Vezetőedző: Bekő Balázs.


Gólszerző: Nalepa (1-0) az 5., Leandro (2-0) a 22., Böde (3-0) a 31., Barczi (3-1) az 54. percben.

Sárga lap: Egerszegi a 27., Grumic a 41., Lipták a 87., Okuka a 89. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Kovács G. helyett Bacsa a 32., Nikházi helyett Barczi a 46., Hajnal helyett Nagy Á. a 64., Varga R. helyett Sestak a 64., Egerszegi helyett Takács T. a 73., Böde helyett Nagy D. a 83. percben.


[poll id="963"]


Budapest, 2015. július 18., szombat (MTI) - A labdarúgó OTP Bank Liga góllövőlistája. tovább »

Budapest, 2015. július 25., szombat (MTI) - A labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának eredményei és programja. tovább »

Miskolc - A vasárnap 18 órakor kezdődő Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen változás várható a DVTK összeállításában, felépültek-e a sérültek. tovább »

Miskolc - A Diósgyőri VTK múlt heti Vasas elleni meccsén szembetűnő volt, hogy a védelem közepéből Lipták Zoltán milyen sokat ment előre. tovább »

Miskolc - A labdarúgó NB I 2. fordulójában, vasárnap 18.00-tól Budapesten Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK mérkőzést rendeznek, a fővárosi klub otthonában. Eltiltása után, az FTC ellen először ülhet a DVTK kispadján tétmeccsen, Bekő Balázs. A mérkőzésről ezúttal is élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »

Miskolc - A Békéscsaba és a Diósgyőr ,,szervezett szurkolói” még kitartanak, távolmaradásukkal tiltakoznak. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!