FTC vs. DVTK – Lipták, az előre menő

Lipták Zoltán a támadásból is kiveszi a részét
Lipták Zoltán a támadásból is kiveszi a részét - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A Diósgyőri VTK múlt heti Vasas elleni meccsén szembetűnő volt, hogy a védelem közepéből Lipták Zoltán milyen sokat ment előre.

Arra a felvetésre, hogy ebből a Ferencváros ellen most valószínűleg kevesebbet láthatunk, Lipták Zoltán így felelt:

– Nem tudom, sosem tervezem, mindig a játék hozza. Ha van biztonság hátul, és ha van előttem üres terület, akkor megyek.


Ön szerint mi lesz a Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK meccs végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Bekő Balázs elmondása szerint ez a fajta felfutás engedett, mert ha a hátsó emberek feljebb lépnek, azzal meg lehet bontani az ellenfél középpályáját. De a szakvezető hozzá tette: ennek megvannak az ésszerű határai, és azt semmiképpen sem szeretnék, ha ez visszafelé sülne el.

A vasárnap 18 órakor kezdődő Ferencváros – Diósgyőr bajnoki meccsről ezúttal is élő szöveges tudósítást adunk a portálunkon: dvtk.boon.hu.

ÉMFTC vs. DVTK – Milyen Ferencvárossal találkoznak Bekőék?

Miskolc – A labdarúgó NB I 2. fordulójában, vasárnap 18.00-tól Budapesten Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK mérkőzést rendeznek, a fővárosi klub otthonában. Eltiltása után, az FTC ellen először ülhet a DVTK kispadján tétmeccsen, Bekő Balázs. A mérkőzésről ezúttal is élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »

FTC vs. DVTK – A diósgyőri ultrák egyelőre nem térnek vissza

Miskolc – A Békéscsaba és a Diósgyőr ,,szervezett szurkolói” még kitartanak, távolmaradásukkal tiltakoznak. tovább »

FTC vs. DVTK – Így juthatnak be a diósgyőri drukkerek a meccsre

Budapest, Miskolc – A vasárnap 18 órakor a népligeti stadionban megrendezendő FTC – DVTK NB I-es bajnokira 1200 vendégbelépőt adtak ki, ezek egységesen 2300 forintba kerülnek. tovább »
Sporthírek


hirdetés


hirdet�s