Sport

2015.06.04. 19:09

A Tállya nyerte a megyei kupadöntőt

Abaújszántón rendezték meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kupadöntőt.

Abaújszántón rendezték meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kupadöntőt.

Szerencs – Tállya 1-3 (1-3)

Abaújszántó, 250. V.: Kátai.

Szerencs: Kristóf – Tóth A., Kramcsák, Szegedi (Nagy L.), Szívós, Lengyel, Gombos, Ladinszki, Suller (Kiss M.), Szentirmai, Sohajda (Buri). Edző: Tóth István, Lukács Bertalan.

Tállya: Hegedűs – Tóth Sz. (Tóth D.), Bihari, Paranai, Molnár Zs., Sztankovics (Szárnya), Németh D., Németh B., Horváth, Ondó (Orosz), Kiss K. (Mihálszki). Edző: Pachinger János.

G.: Kramcsák, ill. Kiss K. (2), Ondó. Jók: senki, ill. Kiss K., Horváth.


Tóth István: – A nagy melegben kissé fáradtan, de emelt fővel távozunk a megyei kupadöntőről. Gratulálok a Tállyának és sok sikert az együttesnek a magasabb osztályban. Köszönjük szurkolóink kitartó biztatását.

Pachinger János: – Köszönjük Abaújszántónak, kiváló házigazdái voltak a megyei döntőnek. Gratulálok mindkét csapatnak, hogy eljutott a fináléba. Nagy öröm számunkra, hogy a bajnoki cím mellé be tudtuk gyűjteni ezt a trófeát is.

Mindkét együttes már korábban kiharcolta azt, hogy a Magyar Kupában az országos főtábla első fordulójában szerepeljen, ahogy Felsőzsolca és Hidasnémeti is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!