Sport

2015.05.21. 14:34

MVLC: előrébb jött a tatabányai mérkőzés

Miskolc - Még három forduló van hátra a férfi vízilabda OB I/B 1–6. helyért zajló rájátszásából, amelyet jelenleg a PannErgy-Miskolci VLC alakulata vezet 21 ponttal, a második Tatabányai Vízmű előtt (18 pont).

Miskolc - Még három forduló van hátra a férfi vízilabda OB I/B 1–6. helyért zajló rájátszásából, amelyet jelenleg a PannErgy-Miskolci VLC alakulata vezet 21 ponttal, a második Tatabányai Vízmű előtt (18 pont). A miskolciak legközelebb szombaton 18.30-tól a Neptun VSC vendégei lesznek, majd május 30-án, szombaton 11 órától a dr. Kemény Dénes Városi Sportuszodában fogadják az Ybl együttesét. A hatodik, utolsó összecsapást eredetileg június 6-ra írták ki, Tatabányára, ám a borsodiak kérték ennek a mérkőzésnek az előbbre hozását, mivel edzőjüknek, Szilágyi Péternek június 2-től elfoglaltsága van a női válogatottnál. Az MVLSZ mindezt akceptálta, s az a döntés született, hogy a két alakulat május 31-én, vasárnap 11 órától csap össze a Komárom-Esztergom megyeiek otthonában – vagyis így az MVLC-sek nyolc nap alatt három bajnokit játszanak, ebből kettőt huszonnégy órán belül. Amennyiben minden az elvártak szerint alakul, ezen utolsó felvonáson dőlhet el véglegesen a bajnoki cím, s ezzel együtt az OB I-be való feljutás kérdése.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!