Sport

2015.05.18. 00:14

MVLC: A nagy rivális sem okozott gondot

Miskolc - A férfi vízilabda OB I/B 1-6. helyért zajló rájátszás 3. fordulójában a Tatabányát fogadták a miskolci pólósok.

Miskolc - A férfi vízilabda OB I/B 1-6. helyért zajló rájátszás 3. fordulójában a Tatabányát fogadták a miskolci pólósok.

Jegyzőkönyv

PannErgy-Miskolci VLC – Tatabányai Vízmű

11-5 (2-1, 2-1, 4-2, 3-1)

Miskolc, 300 néző. V.: Fodor, Székely.

PannErgy-MVLC: Bendes – Hegedűs B. (1), Hegedűs I. (3), Szilvasán (-), Jakab D. (1), Somlai (2), Hazui (1). Csere: Benedek (k), Kerschbaum (-), Kovács Z. (-), Salamon (-), Jakab L. (-), Major (1), Keresztúri (2). Edző: Szilágyi Péter.

Szilágyi Péter: – Fontos volt a mai siker, a győzelem mellett az is, hogy milyen különbséggel nyerünk legnagyobb riválisunk ellen, amellyel játszunk még egy visszavágót is. A második félidőben egyértelműen kijött, hogy nálunk több olyan vízilabdázó van, aki képes nagy intenzitással játszani. A győzelem mellett örülök annak is, hogy telt ház volt az uszodában, köszönjük a szurkolást mindenkinek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!