Sport

2015.05.06. 11:04

Miskolci Jegesmedvék: Jesse Dudas Finnországban

Miskolc - A Mol Liga-győztes kanadai hátvéd, Jesse Dudas három hetet edz a finn első osztályban szereplő Turku PS csapatával.

Miskolc - A Mol Liga-győztes kanadai hátvéd, Jesse Dudas három hetet edz a finn első osztályban szereplő Turku PS csapatával. Ha az előző szezont a Miskolci Jegesmedvéknél töltő hátvéd meggyőzi Saku Koivu egykori csapatának szakvezetését, akkor egy időre mindenképpen lemondhat a magyar válogatottságról, hiszen ezzel egy év után megszakítja itt tartózkodását, márpedig a válogatott szerepléshez a transzferkártyájának legalább másfél évig kell magyar csapatnál lennie, megszakítás nélkül.

Jesse Dudas idén mindent megnyert a Miskolccal, Mol Liga- és Magyar Kupa-győztes lett, előbbi sorozat alapszakaszában 34 meccsen 47 pontot szerzett. A szakmában sokan tényként kezelték, hogy nyáron Székesfehérvárra költözik, és a Fehérvár AV 19 hokisa lesz.

Forrás: jegkorongblog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!