Sport

2015.05.02. 21:22

DVTK vs. Pápa - Edzői nyilatkozatok

"Amit ma a pályán láttam, az a görcsös akarás volt" - nyilatkozta Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője, a Pápa elleni győztes hazai bajnoki után.

"Amit ma a pályán láttam, az a görcsös akarás volt" - nyilatkozta Vitelki Zoltán, a Diósgyőri VTK edzője, a Pápa elleni győztes hazai bajnoki után.

Vitelki Zoltán (Diósgyőri VTK): – A mérkőzés előtt is elmondtam, és amikor a csapatot megkaptam akkor is, hogy egy dologban hiszek, a kemény munkában, és a srácok ezen a héten ebben partnerek voltak, és az elmúlt napokban azon is dolgoztunk, hogy mentálisan átprogramozzuk a játékosokat. Amit ma a pályán láttam, az a görcsös akarás volt, ami több hibát is szült, de a csapat megérdemelte a győzelmet.

Kovács László (Lombard Pápa Termál FC): – Kicsit szomorú vagyok, mert ott lógott a levegőben, hogy bravúrt csinálunk, ugyanis az bravúr lett volna, ha pontot viszünk el innen. Ha nem követjük el azt az egy-két butaságot, ponttal, vagy pontokkal távozunk. Két-három ziccer kimaradt, után figyelmetlenségek is előfordultak, és a 89. percben kaptunk gólt. A csapat megtette a magáét, élvezhető mérkőzés volt, izgalmas volt a végéig.



A labdarúgó OTP Bank NB I 26. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadta szombaton 18.30-tól az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!