Sport

2015.04.21. 19:36

FTC vs. DVTK: egyedül nem megy

Vendégszurkolóként csak csoportosan lehet bejutni a szombati, ferencvárosi NB I-es labdarúgó mérkőzésére.

Vendégszurkolóként csak csoportosan lehet bejutni a szombati, ferencvárosi NB I-es labdarúgó mérkőzésére.A labdarúgó NB I 25. fordulójában szombaton 14.00-tól rendezik meg a Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK mérkőzés Budapesten, az új FTC stadionban.

A meccset megelőzően közleményt adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság, amelyben jelezték, hogy a mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, emiatt a rendőrség és a szervező klub több korlátozást léptet életbe. Bejelentették, hogy a két szervezet (rendőrség, ferencvárosi klub) kezdeményezte a pályarendszabály módosítását, emiatt a rendezvényre csak a szervezett utazás keretében érkező (a meghatározott gyülekezési pontokon megjelenő) vendég szurkolók juthatnak be. A piros-fehér drukkerek három helyen gyülekezhetnek a rendőrségi tájékoztatás szerint.


[poll id="908"]


Három pont

1. Akik Miskolcról és vidékről autóbuszokkal vagy személygépkocsikkal érkeznek, azok az M3-as autópálya Kerekharaszti töltőállomás pihenőjének parkolójában gyülekezhetnek 11.15 és 12.00 óra között, innen legkésőbb 12.15 órakor rendőri felvezetéssel kísérik a szurkolókat a stadionhoz.

2. A Budapesten lakó, tartózkodó DVTK szurkolók 10.00 és 12.00 óra között gyülekezhetnek a Keleti pályaudvar melletti (Thököly utca felé eső) parkoló területén, innen legkésőbb 12.20-kor kísérik őket a stadionhoz.

3. A vonattal utazni szándékozók a Miskolc Tiszai pályaudvarról 9.35-kor induló sebesvonatot használhatják. Ez a szerelvény 12.00-kor érkezik Budapest Keleti pályaudvarra, ahonnan a fővárosi, a már Budapesten tartózkodó drukkerekkel együtt, 12.20-kor kapnak rendőri kíséretet a sportlétesítményig.

A rendőrségi közlemény azt is tartalmazza, hogy vendégszurkolók számára a mérkőzés napján a stadionnál jegyértékesítés nincs, a drukkerek pénteken 18.00-ig vehetik meg jegyeiket a Miskolcon a DVTK jegyértékesítési pontjain, valamint a labdarúgó szövetség online informatikai hálózatán.

A rendőrségi közlemény ezt is tartalmazza: ,,Csak a meghatározott gyülekezési pontokon megjelenő, rendőri kíséréssel biztosított szurkolók jutnak be a stadionba, ezért kérünk minden szurkolót a gyülekezési idő pontos betartására. Ezen időpontok betartása mellett egy szurkoló sem marad le a mérkőzés kezdetéről.”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!