Sport

2015.04.19. 17:11

DVTK vs. Videoton - Edzői nyilatkozatok

"<em>Jelen helyzetünkhöz mérten jó meccset játszottunk, tisztes vereséget szenvedtünk</em>" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton elleni 2-1-re elvesztett hazai bajnoki után.

"Jelen helyzetünkhöz mérten jó meccset játszottunk, tisztes vereséget szenvedtünk" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Videoton elleni 2-1-re elvesztett hazai bajnoki után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – A legjobb csapat ellen játszottunk, az első félidőben partiban voltunk, amit elterveztünk az nagyjából sikerült, kontrákból voltak voltak helyzeteink, az ellenfélnek viszont több, mert minőségben jobbak. Jelen helyzetünkhöz mérten jó meccset játszottunk, tisztes vereséget szenvedtünk. A Videoton jobb csapat, mint a Diósgyőr, gratulálok nekik a bajnoki címhez. A félidőben reménykedtünk pár dologban, de a szünet után kapott gól ezt szertefoszlatta. Nem állunk túl magas szinten az önbizalom terén, a bekapott gól ebből a szempontból rosszkor jött, de mint mondtam, a Videoton jobb csapat.

Joan Carillo (Videoton FC): – Nagyon örülök annak, amit ma a csapat mutatott a pályán. Az első félidő intenzív volt, pörgős volt a játék, sok helyzetet alakítottunk ki. Úgy, hogy közben figyelni kellett a DVTK-ra is, mert jó csapat, olyan, amelyik képesek arra, hogy gólt szerezzen. A második félidőre sikerült támadásban a ritmust tartani, és ebben a játékrészben már gólokat is szereztünk, de meg kellett dolgozni keményen ezért a sikerért. A meccs első felében is sok helyzetünk volt, ami mutatta, hogy bennünk van a gól. A félidőben, az öltözőben néhány védekezésbeli hibára hívtam fel a figyelmet, a támadójátékkal kapcsolatban az volt a kérésérem, hogy azt folytassuk, amit az első játékrészben csinálunk, és lesz gól is, mert csak idő kérdésre, hogy betaláljunk.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 24. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton együttesét fogadta vasárnap 14 órától az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!