Sport

2015.04.11. 10:46

Aluinvent-DVTK U23: Dupla helyett csak egy

A női kosárlabda NB I/B-ben az Aluinvent-DVTK U23-as csapata a 9-16. helyért zajló rájátszásában hétfőn a fővárosban meccsel.

A női kosárlabda NB I/B-ben az Aluinvent-DVTK U23-as csapata a 9-16. helyért zajló rájátszásában hétfőn a fővárosban meccsel.

A vasárnapra kiírt Aluinvent-DVTK U23 – CMB Cargo Uni Győr II találkozót pénteken délután elhalasztották. Az összecsapást április 15-én, szerdán 14 óra 45 perctől (az Aluinvent-DVTK – Uniqa-Euroleasing Sopron NB I-es bajnoki döntő 4. felvonásának előmeccseként) játsszák a miskolci városi sportcsarnokban.

8. forduló: MAFC – Aluinvent-DVTK U23 (Budapest, hétfő, 18.15)

Dubeiné Balogh Gabriella, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – Ebben az időszakban különösen nehéz dolgunk van, hiszen a lányok ballagásra és érettségire is készülnek, ezért a korosztály tagjai különórákra is járnak, a figyelmük többfelé oszlik. A dupla fordulót nem csupán fejben, fizikálisan is bírniuk kell. Taktikailag felkészültünk, különböző védekezés- és támadásvariációkat gyakoroltunk, remélem, hogy ezek a pályán is kifejezésre jutnak. Mind a két mérkőzésen mi vagyunk az esélyesek. A Győr erősebb csapat, de a csapatom játszik hazai környezetben, és az A-csoportos meccseken szereplők kivételével teljes csapatattal vesszük fel a küzdelmet. Kemény védekezéssel, pontos összjátékkal, valamint jó százalékú dobásokkal kiharcolhatjuk a sikert. Hétfőn a MAFC már más „tészta” lesz: a fővárosiak idősebbek, ezért érettebb játékosokból állnak, így velük szemben sem lesz egyszerű helytállni. Itthon megvertük őket, így nagyon remélem, hogy vendégként is megverjük őket. Tekintettel a vasárnapi mérkőzésre és a hétfői utazásra, elsősorban az erőnlétünktől függ majd, hogy mit produkálunk ellenük, játéktudásban ugyanis biztosan felülmúljuk őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!