Sport

2015.04.18. 11:49

A Vadmacskákhoz utaznak a diósgyőri lányok

A női kosárlabda NB I/B-ben az Aluinvent-DVTK U23-as csapata a 9-16. helyért zajló rájátszás 6. fordulójában Nagykanizsán meccsel szombaton.

A női kosárlabda NB I/B-ben az Aluinvent-DVTK U23-as csapata a 9-16. helyért zajló rájátszás 6. fordulójában Nagykanizsán meccsel szombaton.Kanizsai Vadmacskák SE – Aluinvent-DVTK U23 (szombat, 17.00)

Dubeiné Balogh Gabriella, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: – A januári mini alapozás után, amire számítottam, hogy a hazai meccseinket hozzuk, az nagyjából sikerült, igaz, a Győrtől legutóbb kikaptunk, de ettől függetlenül a játékban azt láttam, hogy nem estünk vissza a korábbiakhoz képest. Nagyon úgy tűnik, hogy a játékosok a pályán belül megtalálták az összhangot, egységes játékra voltak képesek az elmúlt meccseken, és most azt várom tőlük, hogy ezt folytassák. Maximális hozzáállásra lesz szükség a Nagykanizsa ellen, és ha ez így lesz, akkor meg is nyerhetjük az utolsó idegenbeli bajnokinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!