Sport

2015.03.19. 12:32

Miskolci Jegesmedvék - Bajnokavató buli sok meglepetéssel

Miskolc - Sok meglepetéssel várják mindazokat pénteken, akik szeretnék együtt ünnepelni a Miskolci Jegesmedvék bajnoki címeit.

Miskolc - Sok meglepetéssel várják mindazokat pénteken, akik szeretnék együtt ünnepelni a Miskolci Jegesmedvék bajnoki címeit.Pénteken este igazán nagy bulival készülünk mindazok számára, akik úgy gondolják: együtt akarják megünnepelni azt a két bajnoki címet, amelyeket a Miskolci Jegesmedvék (eddig) szereztek az idei szezonban. A rendezvény helyszíne a Városház tér/Szent István tér lesz, ahol egy méretes színpadot építünk fel. A gyülekező 18 órától lesz, reményeink szerint különböző betétprogramok már ekkor hozzájárulnak a hangulat fokozásához. Azt kérjük szurkolóinktól, hogy lehetőleg sárga-fekete mezben, ruhában jöjjenek, hogy a színpad előtti területe is átvegye a Maci-színeket.

A csapatot szállító speciális jármű (hogy mi ez, egyelőre maradjon titokban!) a Miskolc Autó márkakereskedésből indul és a következő útvonalon közlekedik: Lórántffy u. - Andrássy u. – Győri kapu – Szent Anna tér – Ilona u. – Vologda – Búza tér – a Szinvaparknál fordul be a Széchenyi utcába – Centrum – Villanyrendőr – Városház tér. A sétálóutcában a jármű – ahová várhatóan 18 óra után nem sokkal ér – lépésben halad majd végig, így akinek van kedve, a Centrumtól a Városház térig kísérheti gyalog a csapatot. Nagyon lényeges tudnivaló, hogy a jármű a csapattal sehol sem áll meg ezen az útvonalon, a játékosok nem szállnak le, így a hokisokkal csak a Városház téren lehet személyesen találkozni!

A színpadon a hivatalos program keretében számos különleges látnivaló és meglepetés várja majd a Jegesmedve szurkolókat, illetve minden érdeklődőt. Ezeket nem szeretnénk előre lelőni, de nyugodt szívvel állíthatjuk: érdemes lesz eljönni!

Akik megéheznek, megszomjaznak, nem maradnak ellátás nélkül. Itt is él a MOL Liga döntője alatt bevezetett akció: egy korsó sör mellé grátisz jár még egy, plusz két pogácsa.

A Jegesmedve bajnokavató ünnepség a Miskolci Polgármesteri Hivatal, a Miskolc Autó márkakereskedés, a Zenit-Auto Rent és a Borsodi támogatásával valósul meg.

Forrás: Miskolci Jegesmedvék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!