Sport

2015.03.18. 12:13

Miskolci Jegesmedvék: Bajnokavató buli pénteken este

Miskolc - Az idei magyar bajnok és Mol-Liga győztes Miskolci Jegesmedvék csapata pénteken este a Városház téren tartja meg a nagy bajnokavató bulit.

Miskolc - Az idei magyar bajnok és Mol-Liga győztes Miskolci Jegesmedvék csapata pénteken este a Városház téren tartja meg a nagy bajnokavató bulit.A Miskolci Jegesmedvék az idén begyűjtötték a magyar bajnoki címét és emlékezetes csatában elhódították a MOL Liga elsőséget is. Habár szombaton este már hatalmas ünneplésben volt része a csapatnak, rendezünk egy igazi bajnokavató bulit is Miskolc önkormányzata és a Miskolc Autó márkakereskedés támogatásával.

Pénteken este fél 7-re várunk minden Jegesmedve szurkolót, szimpatizánst, érdeklődőt a Városház térre, ahol el sem lehet majd téveszteni a nagy színpadot. A gyülekező 6 órától lesz, a hivatalos program pedig fél 7-kor kezdődik. Készülünk néhány meglepetéssel és különlegességgel, ám a lényeg: ünnepeljük együtt a Jegesmedvék bajnoki címeit, amelyeket nemcsak önmaguknak, a szurkolóknak, hanem az egész városnak, sőt a régiónak is szereztek!

Közben tovább folytatódik az idei bérletek meghosszabbítása a következő bszezonra. Erre április végéig minden hétfőn 17-19 óra között lesz lehetőség a Jégcsarnok titkárságán. Ehhez el kell hozni az idei bérletet, és 5000 forint foglalót.

Forrás: Miskolci Jegesmedvék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!