Sport

2015.03.06. 14:16

Ki lesz a vesztes Mezőkövesden?

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton este.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 18. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC-t fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton este.

Mezőkövesd Zsóry FC – Kaposvári RFC (Mezőkövesd, szombat, 18.00)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Ez egy olyan mérkőzés, amelynek csak egy egy vesztese lehet, mi, ha nem szerezzük meg a győzelmet. A Kaposvárt mindenki elkönyvelte szegény csapatnak, köszönhetően a sajtóban megjelenteknek, hogy majdhogynem éheznek a játékosok, és hogy örülnék, ha végig tudnák játszani ezt a fél évet. Azért én ettől többre tartom őket, nem csak azért, mert mi van, akkor ha a ,,szegénylegények” megindulnak, hanem azért is, mert vannak jó játékosaik, és az önkormányzatuk minden segítséget igyekszik megadni ahhoz, hogy ezen a tavaszon úgy teljesítsenek, hogy elérjék a jövő évi NB II-es tagságot. És mivel ezen a meccsen őket mindenki esélytelennek tartja, kamikaze módjára játszhatnak, mert ezen a meccsen csak nyerhetnek. És ez az ami miatt nekünk figyelnünk kell, mert nem engedhetünk meg olyan hibát, hogy ne szerezzük meg a 3 pontot, mert ez nem is hiba lenne, hanem egyenesen baki. Éppen ezért uralnunk kell a meccset, magabiztosan, de az ellenfelet tisztelve kell futballoznunk a győzelemért.

A kövesdieknél Bajzát és Engel már keret tagja, viszont Izing, Balogh B., Burány és Csirmaz sérülése miatt nem szerepelhet.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági – Hegedűs Cs., Dvorschák, Gengeliczki, Sváb – Hegedűs D., Takács P., Szeles, Medgyes – Máté, Kulcsár K.

Az edző tippje: 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!