Sport

2015.02.27. 13:47

Oscar-díj, foci, F1 teszt, háborúk - A hét fotói

Kezdjük az örömteli hírekkel: egyre több országban kezdődött meg a fociszezon. Amerikában kiosztották az Oscar-t (DiCaprio megint nem nyert!). Sajnos ennyi pozitívum, kattintás után már csak a tragédia marad.

Kezdjük az örömteli hírekkel: egyre több országban kezdődött meg a fociszezon. Amerikában kiosztották az Oscar-t (DiCaprio megint nem nyert!). Sajnos ennyi pozitívum, kattintás után már csak a tragédia marad. Háborús helyzet Szíriában és Ukrajnában - ezek már régóta húzódnak. A Forma 1-es teszten Alonso elég csúnyán megsérült. Az Iszlám Állam tagjai több ezer éves műemlékeket tettek tönkre, a videót pedig büszkén mutogatták a nagyvilágnak. New Yorkban olyan hideg van, hogy befagyott a Hudson folyó, a kompok közlekedését felfüggesztették. Dél-Afrikában egy durva buszbaleset volt. Nem is folytatnánk tovább a szörnyűségeket, inkább nyissa meg a galériát, egy kép többet mond ezer szónál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!