Sport

2015.02.24. 14:13

Küldjön hírt - Szlovákiában fociztak a bőcsi öregfiúk

Bőcs - Nemzetközi foci tornán vett részt Bőcs öregfiúk focicsapata az Old Boys a szlovákiai Vranov városában.

Bőcs - Nemzetközi foci tornán vett részt Bőcs öregfiúk focicsapata az Old Boys a szlovákiai Vranov városában. A torna négy ország részvételével zajlott, melyen öt csapat szerepelt. Az öregfiú csapatunk dobogós helyen végzett a harmadik helyezést érte el. Két győzelem és két vereség hozta az eredményt. Az eseményt ünnepélyes keretek között megnyitotta Szlovákia magyarországi főkonzulja és Vranov polgármestere.

 

A csapatot elkísérte Bőcs község polgármestere is Nagy László, valamint alpolgármestere Bálint László és Ujlaki István képviselő. A csapatkapitány Nagy László képviselő, mint játékos. És a helyezett csapat tagjai: Pálóczi János (kapus), Nagy Albert, Orosz Béla, Rácz Sándor, Kocsis Sándor, Cselényi Csongor, Kristin Zsolt és Horváth Imre. A tíz mérkőzést vezette Orosz Zoltán. A parádés eredményhirdetést egy kiadós vacsora zárta. Folytatásban a következő vendéglátó Lengyelország lesz.

- Ujlaki István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!