Sport

2015.01.26. 17:01

Kádár: ez volt az utolsó?

Miskolc - Hétfői állás szerint nagy az esélye annak, hogy a válogatott egyik oszlopos tagja, Kádár Tamás utoljára húzta magára a csapatkapitányi karszalagot, mivel a DVTK és a lengyel Lech Poznan megállapodott egymással.

Miskolc - Hétfői állás szerint nagy az esélye annak, hogy a válogatott egyik oszlopos tagja, Kádár Tamás utoljára húzta magára a csapatkapitányi karszalagot, mivel a DVTK és a lengyel Lech Poznan megállapodott egymással. Most következik az a szakasz, amikor a polák klubnak és Kádárnak kell(ene) közös nevezőre jutnia, információink szerint a Diósgyőr védője már meg is kapta a szerződéstervezetet, vagyis pár napon belül (ugyanis január 31-én éjfélkor lejár a nemzetközi átigazolási időszak) eldől, hogy Lengyelországban folytatódik-e a karrierje. Úgy tudjuk, a Lech Poznan két és fél éves kontraktust ajánlott a DVTK-hoz a holland Rodától 2013. januárjában érkezett labdarúgónak. A bekk 2013 nyarán 2+1 szezonra írt alá Diósgyőrbe, vagyis értékesítése során a piros-fehér klub kasszája mindenképpen gyarapodna jó pár tízezer euróval.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!