Sport

2015.01.15. 11:10

DVTK: Két próbázó érkezett, a technikai igazgató távozott

Miskolc - Csütörtökön délelőtt kezdetét vette a Diósgyőri VTK felkészülése a tavaszi szezonra.

Miskolc - Csütörtökön délelőtt kezdetét vette a Diósgyőri VTK felkészülése a tavaszi szezonra.

Szinte mindenki megérkezett a 2015-ös esztendő első edzésére. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Elek Ákos, Szabó Balázs, Csirszki Martin és Debreceni András nem lesz ott a diósgyőriek csütörtöki talákozóján, rajtuk kívül még Senad Husic volt a hiányzó, neki a fogával akadt gond, de várhatóan a mai nap folyamán megérkezik Miskolcra.

Próbázók

Amint azt jeleztük, próbajátékosok érkezést is várták Diósgyőrbe. Nos két új arc tűnt fel: a legutóbb Szigetszentmiklós csapatában játszó grúz középpályás Irakliy Kvekveskiri, valamint a Boszniából érkező szélső, Dajan Ponjevic.

- Néhány nap múlva el fog dőlni a sorsom, már nyáron is szeretett volna a DVTK megszerezni, akkor nem sikerült. Most lejárt a szerződésem a Szigetszentmiklósnál, napokon belül eldőlhet a sorsom - mondta a helyszínen tartózkodó munkatársunknak Irakliy Kvekveskiri.

Próbajátékosok felbukkanása még a későbbiekben is várható Diósgyőrben.

Búcsú 4 és fél év után

A szerdai nappal közös megegyezéssel szerződést bontott a DVTK Sztavinovszki Botond technikai igazgatóval, aki 2010. októberétől töltötte be ezt a posztot Diósgyőrben.

- Az itt eltöltött 4 és fél év meghatározó volt az életemben, hiszen a csapattal nagyon sok szép sikert értünk el közösen. Igyekeztem a munkámat lelkiismeretesen, becsületesen elvégezni, több stábbal is dolgoztam ez idő alatt. Lezárult egy korszak az életemben, nyitott vagyok az új kihívásokra, elsősorban a sport területén - nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Sztavinovszki Botond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!