Sport

2015.01.13. 20:38

DVTK: Elek Kínába ment, orvosokhoz

Elek Ákost, a DVTK válogatott középpályását hajszál választja el élete nagy szerződésétől.

Elek Ákost, a DVTK válogatott középpályását hajszál választja el élete nagy szerződésétől.

Elek Ákos útra kelt kedden, és biztosra vehető, hogy nem lesz jelen a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának csütörtöki évadnyitó edzésén. A 31-szeres magyar válogatott középpályás Kína felé vette az irányt, a Changchun Yatai együtteséhez utazott, ahol orvosi vizsgálaton veszt részt.

Vagyis nagyon közel került ahhoz, hogy klubot váltson, hiszen ha az erőállapot felmérővel színesített orvosi vizsgálaton megfelel, akkor aligha lehet kérdés, hogy ott folytatja pályafutását. A középpályást, aki 2012 nyarán hároméves szerződést írt alá a DVTK-hoz, még egy fél évig köti kontraktus a piros-fehérekhez, így nem csak vele, hanem a klubbal is meg kell állapodnia a kínai csapatnak, ha szerződtetni akarják a labdarúgót.

„Konkrét megegyezés még nincs az esetleges kivásárlási árról, de a klubok álláspontjai közel vannak egymáshoz” – válaszolta ezzel kapcsolatos megkeresésünkre Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!