Sport

2015.01.16. 15:58

Aluinvent-DVTK U23: Szabó Brigitta befejezi a kosárlabdát

A női kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 12. fordulójában Szegeden vendégeskedik az Aluinvent-DVTK U23 csapat szombaton délután.

A női kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 12. fordulójában Szegeden vendégeskedik az Aluinvent-DVTK U23 csapat szombaton délután.

Szegedi KE – Aluinvent-DVTK U23 (Szeged, szombat, 16.00)

Dubeiné Balogh Gabriella, az Aluinvent-DVTK U23 edzője: ,,Egyhetes mini alapozást tartottunk az év elején, utána került elő igazán csak a labda, és hogy ez mennyit ért, azt a Szeged ellen fogjuk tudni felmérni. Remélem, hogy fizikailag előrébb leszünk, ezen a téren nem szeretnénk alulmaradni a soros ellenfelünkkel szemben, és bízom benne, hogy jobb százalékkal dobunk majd, mint a korábbi időszakban. Sajnos, a keretünk meglehetősen szűkös, ráadásul elvesztettünk egy a korosztályos válogatottakat megjárt kosarast, ugyanis Szabó Brigitta 12 év után úgy határozott, hogy abbahagyja a kosárlabdát. Fájdalmas döntés, nem csak az ő számára, hanem nekem is, hiszen pályafutása alatt végig az edzője voltam, de nem tehetünk mást, el kellett fogadjuk az indokait.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!