Sport

2015.01.31. 09:34

Aluinvent-DVTK U23: Dupláznak a hétvégén

Miskolc - A női kosárlabda NB I/B Keleti csoportjában szombaton és vasárnap is hazai mérkőzésen lép pályára az Aluinvent-DVTK U23-as csapata.

Miskolc - A női kosárlabda NB I/B Keleti csoportjában szombaton és vasárnap is hazai mérkőzésen lép pályára az Aluinvent-DVTK U23-as csapata.

Női kosárlabda NB I/B Keleti csoport, 15. forduló

  • Aluinvent-DVTK U23 – MTK-Budapest II

  • (Miskolc, városi sportcsarnok, szombat, 19.15)


    Női kosárlabda NB I/B Keleti csoport, 14. forduló

  • Aluinvent-DVTK U23 – Kiss Lenke KS

  • (Miskolc, városi sportcsarnok, vasárnap, 17.00)


    Dubeiné Balogh Gabriella, az Aluinvent-DVTK 23 csapatának edzője: – A tervek szerint mind a két mérkőzésen teljes kerettel játszunk majd. Igaz, hogy az első az A-csoportos meccs után lesz, és nem tudjuk előre, hogy ott mekkora szerep jut majd, mennyit vesz majd ki a mérkőzés a két A-csoportos játékosból, de ha azt a formát hozzuk, aminek a múlt héten voltak jelei, akkor lehet sikerélményünk. Vasárnap mindenképpen, a szombatitól pedig azt reméljük, hogy képesek leszünk ki-ki meccset játszani. A védekezésünk rendben van, volt a múltkor, erre építhetünk, egy kis pluszt kellene ehhez hozzátenni, hogy a győzelem ízét újra érezhessék a játékosok, akik most már nagyon szeretnének nyerni.


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!