Sport

2014.12.31. 13:18

MVLC: Új játékosok Japánból és a Ferencvárosból

Miskolc - Két pólóssal erősített a másodosztályú listavezető miskolci gárda.

Miskolc - Két pólóssal erősített a másodosztályú listavezető miskolci gárda.Két vízilabdázóval bővült az OB I/B-s Pann­Ergy-MVLC férfi vízilabdacsapatának kerete. Amint azt Bachner András szakmai vezető lapunknak elmondta: megállapodtak a japán válogatott egyik erősségével, Shota Hazuival, aki január 14-én érkezik meg a borsodi megyeszékhelyre és kapcsolódik be a téli felkészülésbe (amely két nappal korábban veszi kezdetét). Hazui legutóbb ezüstérmet nyert hazájával az ősszel megrendezett Ázsia-játékokon, a japán együttes a kazakoktól szenvedett vereséget a döntőben. A 28 esztendős pólós ezt megelőzően légióskodott Szlovákiában és Olaszországban is. A másik új érkező Major Martin, a 20 éves bekk a Ferencvárostól „költözik” az MVLC-hez, egyelőre az idény végéig. Érdekesség, hogy Major a két klub között lezajlott, december 21-i Komjádi Kupa-döntőn kétszer is eredményes volt új egyesülete ellen…

Később derül ki

– Mind a ketten kiváló játékosok, segíthetnek bennünket abban, hogy elérjük a kitűzött célt, a feljutást – nyilatkozta Bachner András. – A kerethez csatlakozik még két fiatal tehetségünk, Bogyay Botond, illetve Gergely István András, akik a többiekkel kezdik meg a felkészülést. Az OB I/B-s bajnokság tavaszi része február 14-én indul, addig Szilágyi Péter vezetőedző irányítása mellett a játékosok el fogják végezni a szükséges munkát. Szervezés alatt van egy nagyváradi edzőtábor, azt, hogy pontosan mikor töltünk el ott pár napot, később fog kiderülni.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!