Sport

2014.12.22. 11:12

Komjádi Kupa: MVLC vs. FTC - A büntetők döntöttek

Vasárnap Budapesten rendezték meg a Komjádi Kupa 2014-es döntőjét, amelynek egyik résztvevője az OB I/B-s miskolci csapat volt.

Vasárnap Budapesten rendezték meg a Komjádi Kupa 2014-es döntőjét, amelynek egyik résztvevője az OB I/B-s miskolci csapat volt.

Komjádi Kupa, döntő

PannErgy-Miskolci VLC – Ferencvárosi TC-Waterpolo

14-14 (6-7, 2-2, 2-1, 4-4) – büntetőkkel: 3-5

Budapest, Komjádi uszoda, 500 néző. V.: Dodog, Kun.

PannErgy-Miskolci VLC: Bendes – Hegedűs B. (-), Kovács Z. (1), Salamon (2), Jakab L. (7), Somlai (1). Csere: Benedek (k), Krausz (-), Kerschbaum (3), Bogyay (-), Szilvasán (-). Edző: Szilágyi Péter.

Ferencvárosi TC-Waterpolo: Jókai – Csapó (-), Vogel (-), Kolozsi (4), Jansik Sz. (5), Pohl (3). Csere: Patócs (-), Berki (-), Wagner (-), Major (2), Balázs (-). Edző: Péter Imre.

Szilágyi Péter: – Nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy eljutott a döntőig. Ma minden tőlünk telhetőt megtettünk, sajnos, volt egy-két hiba, de ez ilyen feszültség alatt érthető. A közönség hazai pályát teremtett, ezt köszönjük, volt, ami nem rajtunk múlt… A továbbiakban is mindent meg fogunk tenni azért, hogy jövő ősszel Miskolcnak OB I-es csapata legyen. Köszönöm, köszönjük mindenkinek a támogatást, kellemes karácsonyt és sikeres új esztendőt kívánunk a bennünket, a pólót segítőknek.


A 3. helyért: Újpest VSE – Tiszavirág SZVPS 12-19 (4-5, 3-4, 3-5, 2-5)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!