Sport

2014.12.29. 10:05

Komárnoban töltötte a hétvégét a Barcika

A VRCK a helyi extraligás együttes meghívására lépett pályára Szlovákiában.

A VRCK a helyi extraligás együttes meghívására lépett pályára Szlovákiában.A karácsonyi ünnepek után idegenben tett látogatást a Vegyész RC-Kazincbarcika élvonalbeli férfi röplabdacsapata. Az észak-borsodiakat egykori sikeredzőjük, Daniel Oravec invitálta meg jelenlegi alakulatához, a szlovák Spartak VKP Komárnohoz. Dudás András, a vendégek trénere tíz játékossal (Toronyai, Balázs, Csányi, Szabó M., Gulyás, Szabó D., Dudás T., Antal, Blázsovics, Surányi) utazott el a fellépésre. A két gárda szombaton este vívta a hivatalos találkozót, amelyen 3:0-ra (22, 21, 23) nyertek a házigazdák. A felek másnap is megmérkőztek egymással, mégpedig nyolc, egyenként tizenöt pontig tartó szett erejéig, ebben a Komárno bizonyult jobbnak 5:3 arányban.

Közösen ötödikén

– Amiért jöttünk, ami a cél volt, azt megtettük, elértük – fogalmazott az Észak-Magyarországnak Dudás András. – Egy jó csapat ellen meccseltünk, szombaton húsz pontig jobbára mi vezettünk egy-két egységgel, a végjátékokat azonban elrontottuk. Kiváló ellenfél volt a hazai együttes, remek röplabdázóik vannak… Komoly feladatok állnak előttünk az elkövetkezendő időszakban, amelyekhez szükségesek az ilyen meccsek, hogy hasznosan teljenek a napok. A kondicionális edzéseket a játékosok tovább folytatják, az új esztendő első közös, termi foglalkozását január 5-én tartjuk.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!