Sport

2014.11.15. 14:45

MVSC: Nemzetközi kupában érdekelt vendég

Miskolc - A női röplabda NB I 11. fordulójában vasárnap 17 órától hazai meccset játszik az Albrecht-MVSC-MVSI.

Miskolc - A női röplabda NB I 11. fordulójában vasárnap 17 órától hazai meccset játszik az Albrecht-MVSC-MVSI.A zöld-fehérek csütörtökön este a Vasas Óbuda vendégei voltak, s 3:0-ás vereséget szenvedtek. A vasutasok pénteken hajnali egy óra tájban érkeztek haza a fővárosból, s Toma Sándor edző tegnapra pihenőt adott a játékosoknak. A keret szombaton 10 órától tartott foglalkozást, aztán vasárnap délelőtt – a délutáni, TEVA-Gödöllői RC elleni bajnokit megelőzendő – átmozgató tréning szerepel a programban.

– Minden meccsnek vannak tanulságai, a csütörtökinek is voltak. A második szettől kipróbáltunk egy más, a megszokottól eltérő felállást, Kovács Edina univerzált játszott, Sitkey Mariann erről a posztról bejött centerbe, míg Edina helyét Kundrák Eszter vette át – mondta Toma Sándor, aki így folytatta: – Azért az látszik, hogy nagy a különbség köztünk, és hat-nyolc más, az elitbe tartozó csapat között, amelyek ellen csak akkor van esélyünk, ha koncentráltak vagyunk, ráadásul idegenben számolnunk kell a mienktől nagyobb termekkel is.

Magas szerkezetű

Miként a Vasas, úgy a Gödöllő is a szakvezető által említett „elit” közé tartozik, a bajnoki cím egyik várományosa.

– Szerdán a Challenge kupa selejtező 2. fordulójának első mérkőzését játszották egy másik magyar csapat, a Békéscsaba ellen Békéscsabán, s egy jó meccsen kaptak ki 3:1-re – folytatta nyilatkozatát mindezzel Toma Sándor. – Volt szerencsém ezt az összecsapást látni, nyilván, amit tudni kell róluk játékban, azt megbeszéljük a lányokkal. Egy válogatottakkal teletűzdelt, magas szerkezetű, erős gárda a Gödöllő, nagy kérdés lesz, hogy meddig bírjuk majd fejben a vasárnapi meccset. Ami nekünk, nekem külön öröm, hogy a tőlünk hozzájuk igazolt Radomszki Bogi másfél szettet játszott ezen a nemzetközi mérkőzésen, és sokan megdicsérték. Lassan lemegy az alapszakasz első köre, nekünk elsősorban arra kell figyelnünk, hogy a saját lehetőségeinket a lehető legoptimálisabban kihasználjuk, s emellett dolgozzunk, dolgozzunk…

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!