Sport

2014.11.07. 15:46

A rangadók előtt a Balaton partján a Kövesd

A labdarúgó NB II 13. fordulójában Siófokon vendégszerepel a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

A labdarúgó NB II 13. fordulójában Siófokon vendégszerepel a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton délután.

FGSZ Siófok – Mezőkövesd Zsóry FC (Siófok, szombat, 13.30)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Az ilyen őszi hónapokban nem igazán nagy érdeklődés övezi a Balaton-parti csapat hazai meccseit, így bízunk benne, hogy a Kövesdről minket elkísérő szurkolóink hazai pályát teremtenek majd számunkra. Elméletileg nehezítheti a dolgunkat, hogy ellenfelüknél edzőváltás történt, ami azért nem minden esetben jelent pozitívumot, bízom benne, hogy ez utóbbi tételt fogjuk igazolni. Számunkra ez egy fontos meccs, és ennek szellemében igyekszünk is mindent megtenni annak érdekében, hogy nyerjünk, hogy három ponttal térjünk haza. Azért is, hogy az utolsó két őszi mérkőzésbe, a két rangadóba, a Gyirmót és a Vasas elleni találkozókba erős pozícióból mehessünk bele.

A Mezőkövesdnél Takács P. és Kulcsár eltiltása lejárt, Ízing is felépült, viszont Máté súlyos agyrázkódást szenvedett, így rá biztosan nem számíthatnak, ahogy a sérült Baracskaira, Pantovicra, Balogh B.-re, Nánásira és Engelre sem.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható összeállítása: Kunsági – Hegedűs Cs., Szeles, Csató (Ízing), Búrány – Hegedűs D., Takács P., Tajthy (Menougong) – Molnár G., Kulcsár, Balajti.

Az edző tippje: 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!