Sport

2014.10.01. 13:04

Szolnokon pótol a Mezőkövesd

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 5. fordulójában az időjárás miatt félbeszakadt Szolnoki MÁV – Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzést pótolják be szerdán este.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 5. fordulójában az időjárás miatt félbeszakadt Szolnoki MÁV – Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzést pótolják be szerdán este.

Szolnoki MÁV – Mezőkövesd Zsóry FC (szerda, 18.00)

Tóth László, a Mezőkövesd Zsóry FC vezetőedzője: – Minden meccsen győzelemre törünk, de senki ne feledkezzen el arról, hogy ott van az ellenfél is. A Szigetszentmiklós és a Szeged elleni két találkozón csak 1 pontot gyűjtöttünk, vagyis nem úgy alakultak a dolgaink, ahogyan akartuk. A Szolnok jó formába lendült azóta, amióta az eső miatt félbeszakadt a velünk szembeni találkozója. Most más lélektani helyzetben találkozik a két alakulat, ennek ellenére nekünk minél hamarabb ki kell kerülnünk a hullámvölgyből és diadalmaskodnunk kell. A 3 pont megszerzése nagy lendületet adna nekünk az elkövetkezendő fordulókra. A Szolnok masszívan védekező és kivárásra játszó csapat, számukra kevés helyzet is elég az eredményességhez. Nekünk meg kell találnunk a legoptimálisabb taktikát, a védekezés és a támadás „elegyét”. Utóbbiról annyit, hogy nem elég kidolgozni a lehetőségeket, azokat értékesíteni is kell, szerdán ezt remélem.

A matyóvárosiak közül Engel, Nánási és Búrány sérült, Szeles beteg, de szereplése valószínű.

A Mezőkövesd Zsóry FC tervezett csapata: Kunsági – Hegedűs Cs., Izing, Balogh B., Baracskai – Hegedűs D. (Szeles), Takács P., Kulcsár K., Menougong – Máté, Balajti.

Az edző tippje: 1-2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!