Sport

2014.10.14. 11:00

Ligakupa: Nyíregyházán a Diósgyőr

A labdarúgó Ligakupa A-csoportjának 4. fordulójában a Nyíregyháza vendége lesz a Diósgyőri VTK kedden 14 órától. A mérkőzésről élőben tudósítunk a portálunkon.

A labdarúgó Ligakupa A-csoportjának 4. fordulójában a Nyíregyháza vendége lesz a Diósgyőri VTK kedden 14 órától. A mérkőzésről élőben tudósítunk a portálunkon.

Nyíregyháza SFC – Diósgyőri VTK (kedd, 14.00)

Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője: – Ránk, és ellenfelünkre is bajnoki meccs vár szombaton, ezért mindkettőnknek jó volt, hogy egy nappal korábban játsszuk le ezt a Ligakupa csoportmeccset. Legutóbb egy vegyes gárdával léptünk pályára, éppen a Nyíregyháza ellen, és akkor a fiatalok mellett a felnőtt keret tagjai közül is páran szóhoz jutottak, játéklehetőséget kaptak. A helyzet most is hasonló lesz, volt egy kis szünet a bajnokságban, és ahhoz, hogy visszatérjünk a ritmusba, a legjobb egy kis meccsezés. Lehet, hogy most egy picit többen lesznek a kezdőben az első csapatból, de nem azért, mert fontos az eredmény, erre a mérkőzésre mint egy jó edzéslehetőségre tekintünk, ami jó lehet például a sérülése után felépülőben lévő Németh Milánnak. Az biztos, hogy Csirszki, aki a múltkori meccsen jó volt, most is játszik majd, de Szabó B., Icsó és a jobb bekk, Bodnár is ott lehet majd a pályán, hiszen mindannyian megbízható teljesítményt nyújtottak.”

A DVTK várható kezdőcsapata: Rados – Bodnár, Alves, Debreceni, Husic – Csirszki – Icsó, Bori, Szabó B. – Grumic, Bacsa.

A csoport másik mérkőzése: Szolnoki MÁV – Ceglédi VSE (szerda, 15.00).


[poll id="803"]


A csoport állása

  • Diósgyőri VTK 3 2 – 1 8-5 6
  • Nyíregyháza SFC 3 2 – 1 5-3 6
  • Ceglédi VSE 3 2 – 1 6-5 6
  • Szolnoki MÁV 3 – - 3 2-8 0

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!