Sport

2014.10.04. 11:21

KBSC: Jön Gálhidi? – a hétvégén kiderül

Kazincbarcika - Az egykoron Diósgyőrben is dolgozó szakember lehet az új vezetőedző Kazincbarcikán.

Kazincbarcika - Az egykoron Diósgyőrben is dolgozó szakember lehet az új vezetőedző Kazincbarcikán.Szeptember 21-én mondott le posztjáról Koleszár György, a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Kazincbarcikai SC vezetőedzője, s a gárda ezt követően Vincze Richárd pályaedző vezetése mellett vágott neki a Csákvár elleni Magyar Kupa-találkozónak, a jászberényi bajnoki összecsapásnak, illetve ma is a fiatal tréner fog ülni a kispadon, amikor is a Hajdúböszörmény látogat Észak-Borsodba.

– Természetesen dolgozunk azon, hogy hamarosan kinevezzük az új vezetőedzőt – mondta érdeklődésünkre Gulyás Tibor, az együttest működtető KBSC FC Kft. ügyvezetője. – Nem titok, hogy első számú jelöltünk erre a posztra Gálhidi György, aki már itt volt a múltkori MK-meccsünkön is, és akivel ezt követően egyeztettünk. Gyuriról tudni kell, hogy dolgozott Egyiptomban, ahonnan jelzést vár, várt, de ígérete szerint ezen a hét végén végleges választ kapunk tőle arra, hogy el tudja-e vállalni a barcikai munkát. A feladat érdekli, a keretünkből hat-hét ember volt már korábban játékosa. Egy elismert szakember, aki több jó eredményt is fel tud mutatni a magyar labdarúgásban, vagyis úgy érezzük, mindenképpen tudna nekünk segíteni.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!