Sport

2014.10.07. 21:43

Gálhidi György lett a barcikaiak vezetőedzője

Kazincbarcika - Felszállt a füst az NB III-as KBSC csapatánál, ahol kinevezték Koleszár György utódát.

Kazincbarcika - Felszállt a füst az NB III-as KBSC csapatánál, ahol kinevezték Koleszár György utódát.Kedden délelőtt „jelentkezett” szerkesztőségünkben Gulyás Tibor, a KBSC FC Kft. ügyvezető igazgatója, aki elmondta, hogy szerződést kötöttek Gálhidi Györggyel (amint ennek lehetőségét szombaton már jeleztük), így az egykor Diósgyőrött is dolgozott tréner vette át az NB III-as Keleti csoportban szereplő sárga-kékek szakmai munkájának irányítását.

Egy plusz egy

– Mi egy plusz egy évet szeretnénk, ennek a szálnak az elvarrásánál tartunk – közölte az ügyvezető igazgató. – Az nyilvánvaló, hogy a 2014/2015-ös idényt végigviszi Gálhidi György, aztán részünkről nincs akadálya a folytatásnak.

Gulyás Tibor arról is beszélt, hogy céljukat, a bajnoki cím megszerzését még nem dobták a sutba, de ezzel tökéletesen tisztában vannak, hogy hátrányuk nagyon jelentős az éllovassal szemben.

– Most az a legfontosabb, hogy a játékot illetően lépjünk előre – közölte a sportvezető. – Hosszú még a bajnokság, több mint húsz mérkőzés van hátra, vagyis nagyon sok pontot osztanak még ki. Tagadhatatlan, hogy a Kisvárda az első számú favorit, aztán ott van a szintén kitűnő Putnok és Cigánd, mégis az a véleményem, hogy a csoport kiegyensúlyozott, bárki bárkit legyőzhet, a szerencse is forgandó, sok minden megtörténhet még…

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!