Sport

2014.10.04. 13:09

BOON-ÉLŐ - DVTK vs. FTC 2-1 (1-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB 10. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Ferencvárosi TC együttesét fogadta szombaton 14.00 órától Miskolcon az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

A labdarúgó OTP Bank Liga NB 10. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Ferencvárosi TC együttesét fogadta szombaton 14.00 órától Miskolcon az Andrássy úton. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 10. forduló

Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC

2 - 1



"A mai sikerhez nagy gratuláció jár a fiúknak, mert nagyon komolyan játszottak" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Ferencváros elleni, 33 év utáni győztes hazai bajnoki után. tovább »



90+5

Vége a mérkőzésnek, nyert a Diósgyőr. A piros-fehérek hazai pályán, bajnoki meccsen 1981. december 2. után tudtak újra nyerni a Ferencváros ellen.


90+3

A ferencvárosi kispadnál szabadultak el az indulatok... Rados és Bosnjak kapott piros lapot, nem tudni miért.


90+2

Elek szerzett labdát, a vendégek térfelén, így kontra indulhatott meg, melynek során balról Gosztonyi megpróbálta a kapu torkában Bacsát centerezni, ám előle egy védő önfeláldozó vetődéssel mentett.


90

4 perc lesz a hosszabbítás.


90

Antal kapott sárga lapot reklamálásért.


85

Csere mindkét oldalon: Cukic helyett Nalepa, Bognár helyett pedig Egerszegi jött be.


83

Csere a vendégeknél: Lamah helyett Nagy D. állt be.


82

Takács a bal oldalon futott be a tizenhatoson belülre, lapos lövést Dibusz hárította.


82

Bőnig kapott sárga lapot a Bacsával szemben elkövetett szabálytalanság miatt.


80

Pavlovic fejelt a jobb kapufa mellé.


80

Gera szabadrúgása után a kapu elé ívelt labdát Antal kapus ütötte ki a vendégjátékos közül.


75

Cserél a DVTK: Grumic helyett Bacsa jött be.


74

A hazai kapu előtti kavarodás végén Somalia lőtt a tizenhatosról a jobb kapufa mellé.


70

Cserél az FTC: Busai helyett Lauth jött be.


64

Busai úszta meg a kiállítás, mivel egy sárga lapot érő megmozdulása fölött a játékvezető szemet hunyt.


60

Vezet a Diósgyőr! A frissen beállt Gosztonyi viharzott el a bal oldalon, az alapvonalról középen Griffiths fejét kereste, a csatár nem érte el a labdát, érkezett azonban a hosszú oldalon Takács, aki 11 méterről a kapu jobb oldalába bombázott, 2-1.


58

Csere a hazaiaknál: Barczi helyett Gosztonyi állt be.


57

Lamah a bal oldalon két védőn is átverekedte magát, kapura gyömöszölt labdája Antal kapusban akadt el.


54

Most Elek sárgult be, ő Cukicot vágta fel.


51

Cukic is sárga lapot kapott, ugyanazért mint csapattársa: ő is Eleket találta meg.


50

Busai kapott sárga lapot, mert felrúgta Eleket.


47

Grumic futott be a jobb oldalon a tizenhatoson belülre, 12 méterről eleresztett lövését Dibusz látványos mozdulattal ütötte szögletre.


46

Elkezdődött a második félidő.


45+1

Vége az első félidőnek.


45

1 perc hosszabbítás következik.


40

Lamah rövid időn belül kétszer is a diósgyőri védelembe lőtte a labdát.


33

Takács jó indítása után Okuka ívelhette be a kapu elé a labdát, a jó beadásra Griffiths érkezett akinek a kapu bal oldalába tartó fejest Dibusz paskolta szögletre.


31

Busai passza után előbb Böde lőhetett 12 méterről, a lapos kísérlet kipattant Antal kapusról, majd Lamah ismételhetett, de ő nem találta el a kaput.


28

Barczi, Grumic volt a labda útja, utóbbi jobbról középre tette vissza a labdát, ahonnan Takács durrantotta a kapu fölé.


23

Okuka jobbról érkező beívelésénél Takács emelkedett a legmagasabbra, és fejelte kapura a labdát 13 méterről, ám Dibusz a helyén volt.


20

Barczi balról érkező ívelését a kapu előtt Griffiths fejelte a jobb alsó sarok irányába, de a labda pár centivel célt tévesztett.


19

Dilaver jobbról érkező beadását Somalia fejelte a kapu fölé.


18

A bal oldalról a tizenhatos sarkától nem messze Bognár csapott le a labdára, de lövése közben nem találta el jól, a játékszer keresztbe elsuhant a kapu előtt.


13

Takács kapott sárga lapot, mert a labdáért vívott harcban Mateost vágta arcon.


11

Lamah a bal oldalról remekül adott be középre, a kapu elé berobbanó Gera nagy helyzetben, pár lépésről a kapu mellé fejelt.


9

Egyenlített a Ferencváros! Bőnig futott be a tizenhatoson belülre a bal oldalon, szép cselekkel csapta be a rá támadó védőket, majd takarásból a bal alsó sarkot célozta meg, a labda elsuhant a kapu előtt, ám érkezett a kapufával szemben Gera, aki két lépésről az üres kapuba passzolt, 1-1.


6

Vezet a Diósgyőr! Grumic jobbra kitolta a labdát Takácshoz, aki a tizenhatoson belül nem a kapu elé érkező csapattársának adta a labdát, hanem visszagurította a második hullámban érkező Grumicnak, aki 7 méterről a kapu bal oldalába bombázott, 1-0.


4

Lamah a tizenhatoson belül kétszer is lövéshez jutott, de mindkétszer beleléptek a hazaiak a labdába.


1

A DVTK kezdte a mérkőzést.


Megy már az "Aki nem ugrál fradista..." rigmus, több mint 8000 ember "rugózik" a lelátón.


A hazai oldalon minden jegy elkelt, ami 8500 diósgyőri drukkert jelent, a vendégszektorban helyet foglalók létszáma viszont meglehetősen csekély, kb. 100 ferencvárosi szurkoló van jelen, aminek az az oka, hogy a zöld-fehér fanatikusok csapatuk új stadionjának beléptetési rendje miatt bojkottálják a meccseket.


[poll id="792"]


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 10. forduló

Diósgyőri VTK vs. Ferencvárosi TC

2 - 1 (1 - 1)

Miskolc, 8626 néző. V.: Iványi Zoltán (Viszokai László, Kormányos II. Gábor).


Diósgyőri VTK: Antal – Okuka, Alves, Kádár, Husic – Elek – Bognár, Grumic, Barczi – Takács, Griffiths. Vezetőedző: Sivic Tomislav.

Ferencvárosi TC: Dibusz – Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bönig – Cukic, Busai – Somalia, Gera, Lamah – Böde. Vezetőedző: Thomas Doll.


Gólszerző: Grumic (1-0) a 6., Gera (1-1) a 9., Takács (2-1) az 60. percben.

Sárga lap: Takács a 13., Busai az 50., Cukic az 51., Elek az 54., Bőnig a 82., Antal a 90. percben.

Kiállítva: Rados a 90+3., Bosnjak a 90+3 percben.

Csere: Barczi helyett Gosztonyi az 58., Busai helyett Lauth a 70., Grumic helyett Bacsa a 75., Lamah helyett Nagy D. a 83., Cukic helyett Nalepa a 85., Bognár helyett Egerszegi a 85. percben.


Budapest, 2014. október 3., péntek (MTI) - A labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának eredményei és programja. tovább »


Miskolc - Szombaton 14 órától DVTK – Ferencváros mérkőzés a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A rangadóról élőben tudósítunk a Borsod Online-on. tovább »


Miskolc - A DVTK és az MVK Zrt. arra kéri a szurkolókat, ha tehetik, közösségi közlekedéssel, villamossal vagy busszal induljanak a rangadóra, majd azzal is hagyják el a stadiont. tovább »


Miskolc - Már többször beszámoltunk róla, amikor a lehetséges új diósgyőri stadionról volt szó, illetve sajtótájékoztató, hogy akár már most a szombati Diósgyőr - Ferencváros mérkőzést követően hozzáláthatnak bizonyos állóhelyi rész(ek) lebontásához az Andrássy úton. tovább »


Miskolc - Már csak egy nap: szombaton a Ferencváros a vendég a diósgyőri stadionban. tovább »


Miskolc - A miskolci Andrássy úti stadionban 2014. október 4-én, szombaton 14 órakor rendezik a DVTK – FTC OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzést. A rendőrség a rendezvény helyszínét és az oda vezető közlekedési útvonalakat is biztosítja. tovább »


Budapest, 2014. október 2., csütörtök (MTI) - Diósgyőrben rendezik a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának rangadóját, ahol a Ferencváros lesz a DVTK vendége. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!