Sport

2014.09.28. 20:29

Videoton vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Szeretnék a saját csapatomnak is gratulálni, mert odatették magukat, több mint száz százalékot nyújtva játszottunk" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője a Videoton elleni 2-1-es vereség után.

"Szeretnék a saját csapatomnak is gratulálni, mert odatették magukat, több mint száz százalékot nyújtva játszottunk" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője a Videoton elleni 2-1-es vereség után.

Joan Carillo (Videoton FC): – Nehéz mérkőzés volt, számunkra nem kezdődött igazán jól, a Diósgyőr más stílust képvisel, a lepattanókra nagyon figyelnek, két csatárral játszanak, mi teljesen más filozófiát követünk, a sok passzos játékot, ez a kettő ütközött meg ma egymással. Viszont az első félidőben túl sok volt a fault, ami miatt nem alakulhatott ki folyamatos játék. A szünetben, az öltözőben még egy pici pluszt kértem a játékosoktól, és ők igyekeztek ennek megfelelni. Igazából az döntötte el a javunkra a meccset, hogy a játékosaink hozzáállásban, elszántságban többet mutattak.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Egy jó minőségű meccs volt, két jó csapat volt a pályán. Az első félidőben sok volt a taktika, mi is lezártuk őket, ők is minket, vártuk egymás hibáját, amikor ez megjött, kinyílt a játék, volt ide, oda is helyzet. Jó, küzdős meccs volt, gratulálok a Videotonnak, jól összerakott csapatuk van. Véleményem szerint nem érdemeltünk vereséget, ez egy döntetlenszerű meccs volt, egy nagy hiba után kaptunk a második gólt. De szeretnék a saját csapatomnak is gratulálni, mert odatették magukat, több mint száz százalékot nyújtva játszottunk. Viszont szerencsénk nem nagyon volt, kényszerűségből kellett cserélni, és volt még pár dolog, ami nem nekünk kedvezett. De a Videoton pillanatnyilag a legjobb csapat, hajtottak, küzdöttek és begyűjtötték a három pontot, gratulálok nekik.




A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 9. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Videoton FC vendégeként lépett pályára vasárnap 16.30-tól Székesfehérváron. A veretlenek rangadójáról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!