Sport

2014.09.06. 11:39

Nagy figyelem irányul a Jegesmedvékre

A hét végén Székesfehérvárott szerepel a Miskolci Jegesmedvék hokicsapata.

A hét végén Székesfehérvárott szerepel a Miskolci Jegesmedvék hokicsapata.A Macik a Mol Liga szeptember 19-i rajtja jegyében utaznak az ifj. Ocskay Gábor emléktornára, amelynek keretében szombaton 19, vasárnap pedig várhatóan 15 órától (ha meglepetésre legyőznék a Fehérvár AV 19 együttesét, akkor viszont 18 órától) lépnek jégre. A mezőny tagja még az osztrák Moser Medical Graz99ers és a szlovén HDD Telemach Olimpija Ljubjana alakulata.

Négy sorral

– Huszonöt játékossal, három kapussal és huszonkét mezőnyjátékossal utazunk Székesfehérvárra – mondta Majoross Gergely, a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője. – Mindenki velünk lesz és mindenki játéklehetőséget kap. Négy teljes sort fogok szerepeltetni annak érdekében, hogy a közelgő nyitány előtt minden, esetleg még nyitott kérdésre választ kapjak. Úgy szoktam fogalmazni, hogy a felkészülési tornákon az eredmény nem számít, ezt némiképpen módosítom és ezt mondom: az eredmény mindig számít, hiszen rendre úgy megyünk a jégre, hogy nyerni akarunk. Viszont most nem ez az elsődleges szempont, nem is lehet, hiszen kiváló csapatokkal találkozunk. Éles helyzetekben kell a lehető legjobban produkálnunk a tanult játékelemeket. Biztos vagyok abban, hogy a fiúk átérzik az esemény jelentőségét: nagyon komoly tornára kaptunk meghívást, ezáltal mi is a figyelem középpontjába kerülünk, letehetjük a névjegyünket, tiszteletet szerezhetünk magunknak. Ennek jegyében élvezni akarjuk a játékot, kiszolgálni a közönséget, a többi pedig hab lesz a tortán.

A sárga-feketék szeptember 12-én még Debrecenben lépnek fel, összecsapnak a liga újoncával.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!