Sport

2014.09.10. 10:43

Magyar Kupa - Nagy az érdeklődés Szerencsen

Szerencs - A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a megyei II. osztályú Szerencs VSE vendége az NB III-as ESMTK csapata lesz szerdán 15.30-tól.

Szerencs - A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a megyei II. osztályú Szerencs VSE vendége az NB III-as ESMTK csapata lesz szerdán 15.30-tól.

Szerencs VSE (megyei II) – ESMTK (NB III)

(Szerencs, szerda, 15.30)

Tóth István, az SZVSE edzője: – Nagy az érdeklődés a városban, a szurkolók körében a meccs iránt, amelyen szeretnénk egy jó eredményt elérni. A kupában az elsődleges célunk az volt, hogy kerüljünk fel az országos főtáblára, és ott kapjunk minél jobb ellenfeleket. Teljesült mindkettő, az első körben egy komoly klubot, a Komlót sikerült kivernünk, az ESMTK azonban még náluk is erősebb, négy forduló után veretlenül vezetik az NB III Közép csoportját. Szóval ez már kemény diónak ígérkezik, de ezúttal is mindent meg fogunk tenni a pályán, megpróbálunk fegyelmezetten és lelkesen futballozni. Egy olyan kicsi és amatőr klubnál, mint a miénk, gondot okoz hétköznap összeszedni a játékosokat, hiszen mindenki dolgozik, ebben a pillanatban nem is tudom, hogy milyen sikerrel járunk, el tud-e jönni a keretünk összes tagja. Egyébként eszembe jut egy nagyon szép emlék: 1997 őszén, a szerencsi csapat utódának számító Bekecs FC-vel ugyanígy felkerültünk a főtáblára, ahol csoportmeccseket rendeztek. Összecsaptunk a Püspökladánnyal, a Szolnokkal és az akkor még létező, NB I-es Stadler FC-vel. Egy-egyet játszottunk velük itthon, nekem azon az összecsapáson Jeremejevet kellett fognom, annyit sosem futottam, mint mellette…

A várható kezdőcsapat: Kristóf – Budai, Suller, Tóth A., Lengyel – Gombos, Szűcs, Sohajda, Szentirmai – Nagy M., Nagy L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!