Sport

2014.09.05. 22:22

Kiütötték a kövesdiek a Csabát

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 4. fordulójában gólzáporos győzelmet aratott a Mezőkövesd Zsóry FC csapata pénteken.

Mezőkövesd - A labdarúgó NB II 4. fordulójában gólzáporos győzelmet aratott a Mezőkövesd Zsóry FC csapata pénteken.

Jegyzőkönyv

Mezőkövesd Zsóry FC – Békéscsabai EFC

4-0 (2-0)

Mezőkövesd, 1000 néző. V.: Solymosi.


Mezőkövesd Zsóry FC: Kunsági – Búrány, Balogh, Szeles, Engel – Molnár G., Tajthy (Hegedűs D., 60.), Takács P., Kulcsár K. – Máté (Menougong, 71.), Balajti (Csirmaz, 75.). Vezetőedző: Tóth László.

Békéscsabai EFC: Póser – Bényei, Balog Zs., Balogh M., Juhász – Prasler (Balázs R., 59.), Bagi, Király (Tölgyesi, 62.), Berki (Kertész, 74.) – Lőrinczy, Szilágyi. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.


5. perc: Balajti átívelését Molnár G. középre fejelte, a Takács P. berobbant és 1 méterről a kapu közepébe lőtt, 1-0.

30. perc: Molnár G. átadása Balajti közreműködésével került Kulcsár K. elé, az irányító középpályás átvette a labdát, majd jobbal, 5 méterről magabiztosan gurított a háló közepébe, 2-0.

61. perc: Molnár G. betört a 16-oson belülre, amikor Juhász buktatta. A megítélt büntetőből Balajti jobbal, a jobb alsó sarokba csavarta a labdát, 3-0.

73. perc: Molnár G. remek bal oldali átadását a teljesen fedezetlenül maradt Takács P. jobbról, 12 méterről, jobbal a jobb sarokba lőtte, 4-0.


Jók: Takács P., Kulcsár K., Molnár G., Búrány, Balogh, ill. Bagi.


Tóth László: – Tartottam a csapat teljesítményétől, mert úgy éreztem a kezdés előtt, hogy kissé túlpörögtünk. A most bemutatkozók alig várták, hogy belevágjanak és pozitívan jöttek ki a meccsből, akárcsak az egész csapat. Ez az arány sem tükrözi a játék képét, az eredmény ugyanis nagyon hízelgő a vendégekre nézve.

Zoran Szpisljak: – Nem nőttünk fel a feladathoz. Pedig mindenkinek felhívtam a figyelmét arra, hogy az NB I-ből érkezett Mezőkövesdre igencsak oda kell figyelni. Sokkal többet vártam a fiúktól, csalódtam bennük. A hazaiak profi módon mutatták meg, hogy kell egy mérkőzést lerendezni.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!