Sport

2014.09.09. 10:25

Felrúgta a szép zöld üvegasztalt Tatár György

Miskolc - A magyar válogatotton is átok ül? Lehet, hogy egy Benfica szurkoló viszonozta a rontást?

Miskolc - A magyar válogatotton is átok ül? Lehet, hogy egy Benfica szurkoló viszonozta a rontást?Tatár György, a DVTK aranycsapatának játékosa, nagy munkabírású középpályása, aki pályafutása során 5 Európa-bajnoki selejtezőn játszott, összesen 11 válogatott meccsen lépett pályára a magyar válogatottban, vasárnap a tévé előtt ülve nézte végig a Magyarország – Észak-Írország Eb-selejtezőt (1-2).

– Hogy mi véleményem a látottakról? Azt hiszem az mindent elmond, ami a 90. percben történt: akkorát rúgtam bele az üvegasztalba, abba a gyönyörű, szép zöld bútordarabba ami előttem volt, hogy az ripityára, dirib-darabokra tört – mondta az egykori diósgyőri legenda. – Egyszerűen nem tudtom hová tenni azt amit láttam, nem értem a hozzáállást, a játékosokét. És most nem a Szalaiéra, vagy Husztiéra gondolok, akik lemondták a válogatottságot, és el sem jöttek, mert összetűzésbe keveredtek a kapitánnyal, bár ez is megérne néhány gondolatot, de inkább összességében mondom: olyan érzésem van, mintha nem hoznák, nem adnák ki magukból a maximumot. Az hogy Pintért nem nagyon szereti senki, az egy dolog, de, hogy aki van, azt meg nem tudja motiválni, az biztos. Annak idején amikor válogatott lettem, a honvédos Pintér Sanyi mondta, hogy itt csak úgy lehet kimenni a pályára, hogy mindenkinek habzik a szája, hogy az ellenfelek a mi szemünkbe nézve lássák meg a saját félelmüket; bevallom most is libabőrös vagyok, ha visszagondolok erre. Most meg: az európai szinten legjobbnak tartott játékosunk fejét lehajtva nyilatkozik, hebeg, habog, pedig ha a meccsen csúsztak, másztak volna, nem lenne oka erre.

Csillár és grizzly medve

A DVTK korábbi labdarúgója, egy történetet is felidézett a hozzáállás kategóriából.

A cikk további része az Észak-Magyarország keddi számában olvasható.



Kapcsolódó cikkek:

Debrecen - A debreceni Varga József szerint lesznek még körbeverések a csoportban a selejtezők során. tovább »

Budapest, 2014. szeptember 8., hétfő (MTI) - Csányi Sándornak csalódást okozott a magyar labdarúgó-válogatott teljesítménye vasárnap az Észak-Írország elleni Európa-bajnoki selejtezőn (1-2), különösen az első félidőbeli passzív játéka. tovább »

Csalódást keltő játékkal, 2-1 arányú vereséget szenvedett a magyar válogatott a vasárnapi Eb-selejtezőn. Mutatjuk a gólokat. tovább »

Budapest, 2014. szeptember 7., vasárnap (MTI) - Vereséggel rajtolt a magyar labdarúgó-válogatott a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában: Pintér Attila együttese vasárnap este a Groupama Arénában 2-1-re kikapott az északír csapattól. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!