Sport

2014.09.27. 20:42

Videoton vs. DVTK - Elek Ákos: "Nem vagyunk már az a vidéki kiscsapat..."

Miskolc - A két legjobb formában lévő magyar csapat mérkőzik meg vasárnap délután Székesfehérváron. A Videoton - DVTK rangadó előtt a diósgyőriek csapatkapitánya, Elek Ákos latolgatta az esélyeket.

Miskolc - A két legjobb formában lévő magyar csapat mérkőzik meg vasárnap délután Székesfehérváron. A Videoton - DVTK rangadó előtt a diósgyőriek csapatkapitánya, Elek Ákos latolgatta az esélyeket.

,,Több volt, mint egy szimpla győzelem a Honvéd elleni siker, mert fontos volt a csapat számára, hogy a rangadóknak pozitív töltettel tudjunk nekimenni. Az, hogy emberhátrányból, gólhátrányból tudtunk pontokat szerezni, nagy lelkierőről tesz tanúbizonyságot. A meccs után szerencsére hamar kiderült, hogy nem szenvedtem agyrázkódást, de az biztos, hogy nem éreztem jól magam az öltözőbe menet, az összefejelés miatt. Aztán a hétközi Magyar Kupa meccsen is jó hangulat volt, jó volt érzeni, hogy a hazai oldalon is mennyire szeretik, mennyien szimpatizálnak a DVTK-val. Ami pedig a Videoton elleni meccset illeti: örülök, hogy megverték a Haladás, mert így még közelebb kerültek ahhoz, hogy jó sorozat egyszer véget érjen... Tavaly ugye egyszer sem tudtak minket megverni, és azon leszünk, hogy ezt folytassuk. Mert nem vagyunk már az a vidéki kiscsapat, amelyik odahaza gyűjtögeti a pontokat, idegenben meg összeszed egy, két döntetlent, ettől azért többre vágyunk, és reméljük sikerülhet egy jó csapat ellen a hibáikat kihasználni.” - nyilatkozta Elek Ákos a Videoton - DVTK meccset felvezető sajtótájékoztatón.

A Videoton FC - Diósgyőri VTK mérkőzésről élőben tudósítunk vasárnap 16.30-tól a dvtk.boon.hu-n!


[poll id="788"]



Veretlenek rangadója a labdarúgó NB I-ben: vasárnap Fehérváron a Diósgyőr. tovább »

Budapest, 2014. szeptember 26., péntek (MTI) - A labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának eredményei és programja. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!