Sport

2014.08.03. 23:22

Újpest vs. DVTK - Edzői nyilatkozatok

"Sajnos, nekünk rossz tapasztalataink vannak az újpesti pályáról, itt a döntetlen általában jónak számít" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője az Újpest elleni 1-1-es döntetlen után.

"Sajnos, nekünk rossz tapasztalataink vannak az újpesti pályáról, itt a döntetlen általában jónak számít" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a DVTK vezetőedzője az Újpest elleni 1-1-es döntetlen után.

Nebojsa Vignjevic (Újpest FC): – Egy dolog hiányzott, de az nagyon a mai napon, a csapat, amit csapatnak nevezünk, mert sok volt az egyénieskedés. Csak vártunk, hogy hibázzon a DVTK, az látszott, hogy ellenfelünknek mi a terve, a miénk viszont nem. A második játékrészben valamivel jobbak voltunk, és miután hátrányba kerültünk sikerült egyenlíteni. Amikor kettős emberelőnybe voltunk, már több agresszivitás látszott, volt több lehetőségünk a gólszerzésre, a győzelem megszerzésére, de nem érdemeltük volna meg, hogy itthon tartsuk a 3 pontot. Ez egy jó lecke volt, gratulálok a Diósgyőrnek.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): – Sajnos, nekünk rossz tapasztalataink vannak az újpesti pályáról, itt a döntetlen általában jónak számít. Mi ezen a meccsen jól játszottunk, a csapat küzdött, hajtott. Megleptük ellenfelünket azzal, hogy két csatárral kezdtünk, és az történt a pályán, amit mi akartunk, bár az első félidőben még hiányzott a gól. A második játékrészben viszont sikerült betalálnunk, az Újpestnek pedig egyenlíteni, utána jöttek a kiállítások. Az első piros után is két csatárral játszottunk, hittünk, bíztunk benne, hogy többet ki tudtunk hozni, mint 1 pontot. Jó meccs volt, a szurkolók élvezték, legyen ilyen minél több Magyarországon.



A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 2. fordulójának záró mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája az Újpest FC vendégeként lépett pályára a Szusza Ferenc Stadionban vasárnap 20.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!