Sport

2014.08.30. 14:53

Tóth László tippje: 0-2

A labdarúgó NB II 3. fordulójában a Kaposvár otthonában vendégeskedik a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton.

A labdarúgó NB II 3. fordulójában a Kaposvár otthonában vendégeskedik a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton.

Kaposvári RFC – Mezőkövesd Zsóry FC (Kaposvár, szombat, 19.00)

Tóth László, a mezőkövesdiek vezetőedzője: – Nem lep meg, hogy hat ponttal kezdtük a bajnokságot, hiszen erre törekedtünk és nem örültünk volna annak, ha az első két meccsünkön pontot vagy pontokat veszítünk, mivel már a bajnokság elejétől az élbolyban szeretnénk tartózkodni. Természetesen a továbbiakban is az a célunk, hogy győztes mérkőzéseket játsszunk, akár itthon, akár idegenben. A Kaposvár tulajdonképpen ugyanabban a stádiumban van, mint mi, körülbelül annyi játékosa maradt az NB I-ből, mint nekünk, és a céljaik is hasonlóak. Annak ellenére, hogy idegenben lépünk pályára, az alapjátékunkon nem fogunk változtatni. Nemcsak szeretnénk, hanem reményeim szerint fogjuk is irányítani a játékot. Ezt akarja majd a Rákóczi is, tehát az fog dönteni, hogy ezt melyik csapat tudja jobban megvalósítani. Komoly hiányzónk Hegedűs D., aki bár felépült sérüléséből, jövő héten számolunk vele inkább, biztonsági okokból erre a meccsre még nem nevezzük. Rajta kívül Nánási rehabilitációs edzéseken vesz részt, műtéte után.

A Mezőkövesd Zsóry FC várható kezdőcsapata: Kunsági – Hegedűs Cs., Ízing, Balogh, Búrány (Engel A.) – Szeles, Tajthy, Takács, Kulcsár – Balajti, Máthé.

Az edző tippje: 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!