Sport

2014.08.23. 01:55

Steelvent Miskolc Rallysprint - Térképek

Miskolc – A hétvégi Steelvent Miskolc Rallysprintre kilátogató szurkolóknak szombaton nincs nehéz dolguk.

Miskolc – A hétvégi Steelvent Miskolc Rallysprintre kilátogató szurkolóknak szombaton nincs nehéz dolguk.

A nap első felében az adminisztratív és a technikai átvételek idején a Miskolc Autóházban lehet megtekinteni az autókat, délután pedig a Borsod Volán salakmotor stadionba várják az érdeklődőket, ahol csökkenő rajtszám szerint, 17 órakor kezdődik a prológ. Előtte 13 órai kezdettel magyar – lengyel quad csapatbajnoki versenyt is rendeznek, amely egyben a szakág bajnokságának is tekinthető.

Vasárnap a több mint nyolcvan autót felvonultató mezőny Lyukóbánya és Parasznya között nyomja majd tövid a gázpedált, mindkét irányba három-három alkalommal. A szervizpark Parasznyán lesz, az első szakaszt innen kezdik a sprintesek. Az első autó 7.15-kor indul, ezért a pályát már 6.15-kor lezárják, innentől kezdve csak gyalogosan közelíthető meg a helyszín. A díjkiosztót a Miskolc Autóházban előreláthatólag vasárnap 19 órától tartják meg. A prológra a belépő egységesen 1000 forintba kerül, míg a vasárnapi gyorsasági ingyenesen látogatható.

A Steelvent Miskolc Rallysprint térképei: 


Kapcsolódó cikkek:

Szombaton délután a Borsod Volán Salakmotor stadionjában kezdődik, majd vasárnap a Lyukóbánya – Parasznya közötti gyorsasági szakaszon folytatódik a Steelvent Miskolc Rallysprint. tovább »

Miskolc – 2014. augusztus 24-én autóversenyt rendeznek a 16-os autóbusz vonalán, emiatt a Magyar-tanyától lezárják a közutat, de az autóbuszokat átengedik a Bányaüzemig. tovább »

Nagyságrendileg nyolcvan páros nevezett a ralisprint bajnokság miskolci viadalára. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!