Sport

2014.08.27. 08:46

Miskolci Jegesmedvék: Egy héten belül itt az új tengerentúli kapus

Hétfőn délután lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Miskolci Jegesmedvék csapata.

Hétfőn délután lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Miskolci Jegesmedvék csapata.

A miskolci sárga-feketék idegenben korcsolyáztak ki a jégre, méghozzá a szlovákiai Nagymihályban, a helyi együttes, a Dukla Michalovce ellen. A Maciktól Dudas és Dansereau sérülés miatt hiányzott, míg Sagert otthon töltött pár napot, és most érkezik (érkezett) vissza a csapathoz – árulta el Majoross Gergely vezetőedző.

Több is követi

Az első megméretést gyorsan több is követi, ugyanis a népkertiek egy hazai minitorna keretében csütörtökön 18.30-tól a szlovén Olimpia Ljubljanával, szombaton 16 órától pedig a lengyel KH Sanok alakulatával csapnak össze. A tornára a napijegy egységesen 1000 forintba kerül, de váltható háromnapos bérlet 2500 forintért, akik az esemény kezdetéig megveszik bérletüket, azok már az új szezonjeggyel léphetnek majd be a csarnokba. A találkozó közben a kapuskérdésről Egri Gergő klubmenedzser elmondta: szeptember 1-jén egy kanadai hálóőr érkezik Miskolcra, egy hónapos próbaidővel. Amint az ismert, a tengerentúlról nyár elején leszerződtetett kapus, Thomas Heemskerk pár nap magyarországi tartózkodás után kérte a szerződésbontást – mert honvágya lett.

ÉM-MI



A tények

HK Dukla Michalovce (szlovák II.) – Miskolci Jegesmedvék

3-2 (2-0, 0-1, 0-1, 0-0, 1-0) – büntetőkkel

Nagymihály, 300 néző. Vezette: Lauff (Vall, Piovar – mindhárom szlovák).


Miskolci Jegesmedvék: Duschek – Boyle, Láda P., Met calfe, Nagy K., Tóth A. – Gőz, Budai, Popovics, Miskolczi, Láda B. – Dósa, Vojtkó, Cohen, Hajós, Becze – Ritó, Szilágyi, Fliszár, Roczanov, Bálizs (kapus). Vezetőedző: Majoross Gergely.


A miskolci gólszerzők: Nagy K., Cohen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!