Sport

2014.08.08. 18:41

Krasznodar vs. DVTK - Mit keresett Koman Vladimir a Diósgyőr különgépén?

„Ott van Koman Vladimir...!" – súgta az egyik Diósgyőr-szurkoló a másik fülébe csütörtökön este a krasznodari nemzetközi repülőtéren, két órával az FK Krasznodar – Diósgyőri VTK Európa Liga mérkőzés után.

„Ott van Koman Vladimir...!" – súgta az egyik Diósgyőr-szurkoló a másik fülébe csütörtökön este a krasznodari nemzetközi repülőtéren, két órával az FK Krasznodar – Diósgyőri VTK Európa Liga mérkőzés után.

És ha már ott volt, akkor odaléptünk a válogatott középpályáshoz, aki készségesen beavatott a szituációba.

– Néhány nappal korábban eljöttem a városba, mert akadtak elintézendő ügyeim, most pedig megyek, megyünk vissza a feleségemmel Budapestre. Természetesen tudtam, hogy itt lesz a DVTK, s megkérdeztem, jöhetnék-e majd velük vissza Magyarországra. Örültem, hogy megengedték, ezt köszönöm a klubnak. A mérkőzés? Sajnálom, hogy csak egy félidőt láttam, de szaladnunk kellett a csomagokért. A magam dolgában, sorsával kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy rettentően várom már, hogy meglegyen az új csapatom, ehhez a hosszú köztes helyzethez nem igazán vagyok hozzászokva.

ÉM-MI


A DVTK charterjáratával érkezett négy diósgyőri fanatikus mellett szintén négyen egy kalandosabb útvonalon érkeztek Krasznodarba. tovább »

Csütörtökön Krasznodarban játszotta az Európa Liga 3. fordulójának visszavágóját a DVTK labdarúgócsapata. tovább »

"Ha valaki az elején azt mondja, hogy eljutunk a harmadik fordulóba, nem hiszem el, ezért boldogok vagyunk" - nyilatkozta Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK vezetőedzője az FK Krasznodar elleni Európa Liga-selejtező harmadik fordulós párharcának visszavágója után. tovább »

Az első mérkőzésen elszenvedett 5-1-es vereség után a továbbjutásra szinte esélytelenül lépett pályára a Diósgyőri VTK gárdája az FK Krasznodar vendégeként az Európa Liga-selejtező harmadik fordulós párharcának visszavágóján csütörtökön magyar idő szerint 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on Krasznodarból! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!