Sport

2014.08.04. 09:18

Hazatértek a bogácsi labdarúgók

Véget ért a Hór-völgyiek albérlete: megyei I. osztályú csapatuk már saját otthonában szerepelhet.

Véget ért a Hór-völgyiek albérlete: megyei I. osztályú csapatuk már saját otthonában szerepelhet.A felújított és átépített komplexum átadási ünnepségét szombaton délután tartották. Rövid beszédet mondott Tállai András államtitkár-miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője, mezőkövesdi klubelnök, Csendesné Farkas Edit polgármester, Sipos Jenő, az MLSZ szóvívője, Balázs András, az MLSZ megyei igazgatóságának társadalmi elnöke – megjelent Sajti Viktor, az MLSZ megyei igazgatója is –, majd Ittes Endre, a Bogácsi Sportkör elnöke hosszú percekig sorolta azokat, akik sokat tettek a gyönyörű környezetben lévő sporttelepért. A több tíz millió forintba kerülő kivitelezés jelentős részét pályázaton teremtették elő, de jelentő összegre rúgott az önkormányzat hozzájárulása is.

Eredményeikkel „törlesztenek”

– Pont került a két éves hontalanságunkra – emelte ki a bogácsi egyesület elnöke, majd hozzátette: – Köszönettel tartozunk minden támogatónknak, a segítségüket pedig a reményeink szerinti minél jobb szerepléssel fogjuk majd visszafizetni.

A pályára lépett együttesek (a Mezőkövesd NB II-es, a Bogács megyei I. osztályú, továbbá a diósgyőri és a bogácsi öregfiúk) már a minden igényt kielégítő klubházban öltöztek és remek talajú gyepen szórakoztatták a település apraját-nagyját. A nézők között volt Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC NB II-es labdarúgó csapatát üzemeltető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója, aki elmondta, hogy stadionjukban is végeztek a kivitelezők a pálya áthelyezésével, így bajnoki meccseiket otthon játszhatják majd.

ÉM-KT


A tények

Mezőkövesd Zsóry FC – Bogács Termálfürdő 5-0 (3-0)

Bogács, 300 néző. V.: Demeter, Pelyhe (ketten vezették a mérkőzést – a szerk.).


Mezőkövesd Zsóry FC, az 1. félidőben: Szántai – Hegedűs Cs., Szalai V., Menyhért Á., Baracskai – Csirmaz, Takács P., Hegedűs D., Tajthy – Pantovic, Menougong.

A 2. félidőben: Szántai – Szeles, Izing, Hegedűs D., Búrány – Engel, Csirmaz, Tajhty, Molnár G. – Balajti, Máté.


Gólszerző: Pantovic (2), Menougong, Takács P., Molnár G.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!