Sport

2014.08.17. 23:50

DVTK vs. Kecskemét - Edzői nyilatkozatok

"Nagyon nem szeretem az ilyen meccseket, amikor csak veszíteni lehet" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK Kecskemét elleni győztes bajnokija után.

"Nagyon nem szeretem az ilyen meccseket, amikor csak veszíteni lehet" - kezdte nyilatkozatát Sivic Tomislav, a Diósgyőri VTK Kecskemét elleni győztes bajnokija után.

Sivic Tomislav (Diósgyőri VTK): - Nagyon nem szeretem az ilyen meccseket, amikor csak veszíteni lehet. Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, ha a ziccereket berúgjuk, akkor nincs ez a második félidő. A Kecskemét az első kapura lövéséből gyönyörű gólt szerzett, utána mi szenvedtünk, nekik voltak kontráik. próbálkoztunk, nehéz volt, de végre először nyerni tudtam a Kecskemét ellen, mióta eljöttem onnan. Boldog vagyok, mert nagy szükségünk volt a 3 pontra a mai napon.

Bekő Balázs (Kecskeméti TE): - Az első félidőt szinte teljes mértékben odaadtuk a Diósgyőrnek, pedig nem azért jöttünk, hogy bekkeljünk. Több dolog miatt nem valósult meg, amit elterveztünk, rengeteg volt a pontatlanság, és lehet picit "tele volt a gatya" is. A második félidőben többet vállaltunk, többet játszottunk, a gól után területeink is voltak. A Diósgyőr kicsit kifogyott az ötletből, gyűrtek minket és sajnos az utolsó pillanatban kaptunk egy gólt. Sajnos ilyen a foci, de remélem, hogy egyszer ez meg fog fordulni.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 4. fordulójának zárómérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Kecskeméti TE együttesét fogadta vasárnap 20:30-tól Miskolcon, az Andrássy úti Katlanban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!