Sport

2014.08.10. 13:11

DVTK vs. Haladás - Ismét fehér pólóban a szurkolók

A szervezett diósgyőri szurkolói csoportoktól kapott tájékoztatás szerint a vasárnapi Diósgyőr - Haladás bajnokin is folytatódik az első két fordulóban elkezdett fehér pólós akció.

A szervezett diósgyőri szurkolói csoportoktól kapott tájékoztatás szerint a vasárnapi Diósgyőr - Haladás bajnokin is folytatódik az első két fordulóban elkezdett fehér pólós akció.

Ahogy arról már beszámoltunk a diósgyőri szurkolók az első fordulóban a Puskás Akadémia elleni hazai bajnokin szolidaritást vállaltak a sporttörvény módosításában szereplő ujj- illetve vénalenyomathoz kötött beléptetés ellen tiltakozó Ferencváros szurkolóival, illetve a második fordulóban Újpesten is fehér pólóban jelent meg a szurkolók többsége, ezzel demonstrálva a stadionbeléptetés megszigorítása, a szurkolói kártya kötelező bevezetése ellen.

"Kérjük a magyar szurkolótáborokat, szurkolókat, családjainkat, hogy csatlakozzanak felhívásunkhoz, és a hétvégi fordulóban fehér pólóban, felsőben jelenjenek meg az NB I mérkőzésein! A fehér a tisztaság, a hűség és az egyenlőség jelképe. A mi szándékaink tiszták, mi hűségesek vagyunk a klubjainkhoz és egyenlők vagyunk, minden magyar állampolgárral." - olvasható a magyar szurkolótáborok felhívásában.

A tiltakozó akció ezen a hétvégén is folytódik a magyar szurkolótáborok körében, így a szervezett diósgyőri szurkolói csoportok kérik drukkereket, hogy fehér pólóban menjenek a DVTK - Haladás bajnoki mérkőzésre.


A szervezett magyar futballszurkolói csoportok felhívást intéztek drukkertársaikhoz, kérvén: a hétvégi NB I-es fordulóban a szurkolók jelenjenek meg fehérben, ezzel demonstrálva a stadionbeléptetés megszigorítása, a szurkolói kártya kötelező bevezetése ellen. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!