Sport

2014.07.26. 16:36

Fehér pólóban tiltakoznak a diósgyőri szurkolók

Miskolc - A szervezett diósgyőri szurkolói csoportok is szolidaritást vállalnak a sporttörvény módosításában szereplő ujj- illetve vénalenyomathoz kötött beléptetés ellen tiltakozó Ferencváros szurkolóival a vasárnapi hazai bajnoki meccsen.

Miskolc - A szervezett diósgyőri szurkolói csoportok is szolidaritást vállalnak a sporttörvény módosításában szereplő ujj- illetve vénalenyomathoz kötött beléptetés ellen tiltakozó Ferencváros szurkolóival a vasárnapi hazai bajnoki meccsen.

Tisztelt Diósgyőri Szurkolótársak!

Arra kérünk mindenkit, aki az ultra szektorban illetve az északi kanyarban kívánja megtekinteni velünk a vasárnapi DVTK - Puskás Akadémia bajnoki mérkőzést, hogy fehér pólóban/felsőben jelenjen meg ezzel is kifejezve egységünket és ellenállásunkat a szurkolókat bűnözőként kezelő intézkedések, valamint a véna és retina szkenneres beléptetés bevezetése ellen!

A futballszurkolók nem bűnözők!

- Szervezett diósgyőri szurkolói csoportok -


A pénteki bajnoki nyitányon a Nyíregyháza és a Debrecen szurkolótábora is fehér pólóban jelent meg, illtve a ferencvárosi ultrák már többször is demonstráltak az új FTC stadionban bevezetni kívánt biometrikus sablon alapján történő azonosítás ellen.

 

 


Kapcsolódó cikkek:

Budapest - A hazai szervezett szurkolók csoportjai szolidaritást vállalnak, a sporttörvény módosításában szereplő ujj- illetve vénalenyomathoz kötött beléptetés ellen tiltakozó Ferencváros szurkolóival. tovább »

Budapest, 2014. június 23., hétfő (MTI) - A közeljövőben szigorodhat a beléptetés a stadionokba, miután az Országgyűlés a sporttörvény hétfői módosításával úgy döntött: a sportrendezvény-szervezőknek - ha beléptető rendszert alkalmaznak - joguk lesz a 14 évesnél idősebb nézők képmásából, ujj- vagy vénalenyomatából, illetve íriszképéből készített úgynevezett biometrikus sablon alapján azonosítani a szurkolókat. tovább »

Budapest, 2014. június 19., csütörtök (MTI) - A sporttörvény parlament előtt fekvő módosításának célja, hogy Magyarországon legyenek Európa legmodernebb, legbiztonságosabb stadionjai - mondta Bánki Erik, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. tovább »

Budapest, 2014. június 11., szerda (MTI) - A Jobbik szerint súlyos alkotmányos, szakmai és erkölcsi aggályokat vet fel a sporttörvény javasolt módosítása. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!